Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Родителите му стигнаха до там да обиждат детето ми

Родителите му стигнаха до там да обиждат детето ми

Родителите му стигнаха до там да обиждат детето ми
Всичко започна преди година и нещо, когато със съпругът ми започнахме връзката ни - той знаеше, че аз имам дете, което и сега живее с нас - малката е на 1г и 6 м. Още в началото той ми каза, че бившата му приятелка има дете от него но той не общува с нея тя сама така е пожелала тогава. Техните одобряваха връзката ни, но това лято тя си дойде от Лондон - тя тям живее. Тогава аз още не бях омъжена за мъжа ми той пожела да се разделим, за да не ме забърква в миналото си с нея.

Но ние се виждахме нонстоп, защото той е силно привързан към дъщеря ми а и тя носи неговите имена - тогава той се видя около 3 пъти с нея и заради това техните и тя решиха че ще се съберат но когато се събрахме и подписахме брак те бяха и още са срещу нас те си мислят, че аз го настройвам срещу нея и детето, но напротив - аз не се бъркам.

Tова са си негови работи, той сам казва, че не иска да има контакти с тях той и каза, че не може тя да си тръгне да нему дава да поддържа контакт с тях да го е лъгала, че е направила аборт и 2 г по-късно да идва и да очаква той да е с нея отново, но това свекърва ми и свекър ми не го разбират и не знам как да се оправим с тях, като те дори бяха стигнали дотам да обиждат детето ми, макар че то няма никаква вина. Дайте ми някакъв съвет как да оправя отношенията между мен и родителите му.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
mimi
mimi
14.11.2015 13:17
Точката и запетайката са много важни препинателни знаци!
1
0
м
м
27.07.2015 20:52
Ето, даваме ти съвет - засрами се! Вярно, намерила си балък,но поне не се хвали. Този "мъж" е дал имената си на детето, което е заченато от друг. Ще каже човек, че е стерилен и затова се радва на чуждото. НО не, това не е така.Той си има свое и вместо да гледа собственото си дете, той гледа твоето. Защо не кажеш как точно обиждат родители му? Май всички се досещаме. Горките хора, няма такава мъка, дано да имат друго дете, освен сина си.
0
10
Иванова
Иванова
24.10.2015 14:05
Ау, злобна бабичка такава. Засрами се ти! А до девокйата с историята...ами нищо бе прави, аз със моята сввкърва не си говоря от години, а с мъжа ми сме щастливи. Грешно е схващането, че неговото семейство е и твое. Той и детето ти са твоето семейство, а родителите на мъжа ти и ограниченото злобно бабе от горния коментар, да си гледат работата.
6
0
зеленоока
зеленоока
27.05.2015 16:34
Еби им майката на свекърите...та ти не живееш с тея некролози
7
1
Лиляна
Лиляна
22.07.2014 13:40
Боже, толкова неграмотно написано!
12
5
лола
лола
21.07.2014 22:25
Ей,просто момиче такова. Иди на училище,че си страшно неграмотна и после си изливай душата пред хората!
7
5
Инна
Инна
10.12.2013 21:48
И аз трудно разбрах какво си написала но прочетох коментарите и от там горе-долу схванах за какво иде реч. Моето мнение по въпроса е, че не си ти човека който ще оправи нещата. Това е работа на съпругът ти, той е човека който трябва да реши с коя от двете ви иска да продължи живота си и да отстоява решението си даже и пред родителите си ако е избрал теб. Той е човека който трябва да поеме отговорностите си както към теб така и към собственото си дете. То няма никаква вина, че майка му е лъжкиня. А с неговите родители просто трябва да ограничиш контактите и колкото по-малко влизаш в пререкания с тях толкова по-добре за теб. Ако живеете у тях по-добре е да се отделите ако се налага да излезете и на квартира. След време ако любовта ви издържи на сътресенията и бурите майка му и баща му сами ще дойдат да ти поискат прошка. А ти трябва да си много твърда и много умна за да отстояваш правата си защото виждам,че веднъж вече си изгоряла. Сега твоят живот е в твоите ръце, УСПЕХ и УМНАТА!!!
5
0
м
м
27.07.2015 21:01
Каква отговорност,какви пет лева. Този умник.явно е карал вече бившата да прави аборт, за да се отърве от отговорност. Обаче момичето се е оказало пич и не си е убило детенцето. И сега тази тук се жалва ли, хвали ли, че е завъртяла толкова акъла на този същият герой, че той не иска да вижда своето. И Вие и пожелавате успех!
1
3
фифи
фифи
01.12.2013 19:39
Историята ти е толкова зле разказана„че нищо не разбрах.
16
6
aleksandrina
aleksandrina
02.12.2013 09:46
какво не разбра че имам проблеми със свекър и свекърва ми заради бившата на мъжа ми с която той не иска да бъде а техните искат той да е с нея и затова ме мразят
5
3
Мъж съм
Мъж съм
29.11.2013 15:27
Аз нищо не разбрах. Друг път като пишеш истории се научи да обясняваш добре.
12
5
Деница
Деница
28.11.2013 21:26
Няма да ги оправиш.Времето само ще си каже.Не им обръщай внимание.Обаче се готви за война.Те няма да позволят синът им да гледа чуждо дете,а на своето да не обръща внимание.За тях така е редно.Затова така се отнасят.Ако той поеме отговорност към детето си и се стигне до споразумение м-у теб,него и майката на детето ще е супер.Пример той да го взима през почивните дни,за да може и баба и дядо да му се радват.Много трудно след като са говорили за твоето детенце,което е невино,то хайвана дори не знае за какво става въпрос,да си оправите отношениета,а да приемат отрочето ти като внуче е направо невъзможно.Явно тези хора имат някакви старовремски видания на нещата.Дано все пак да ти се наредят нещата.
8
2
aleksandrina
aleksandrina
29.11.2013 09:29
няма как да се споразумеем защото тя живее в Англия и си идва само лятото а и тя му каза щом е с мен да забрави за тях тя иска да е с него но и с човека с който живее там иска да е и с двамата
5
2

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
54
41
31
20
10
Дай твоята оценка: