ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Всички мои роднини ме мразят

Всички мои роднини ме мразят

Всички мои роднини ме мразят
Здравейте, казвам се Мария на 19 години след като завърших заминах на морето да работя лятото всичко беше прекрасно, след като се върнах всичко го чувствам чуждо - все едно не е моя град не са моите приятели, не са моите родители ли майка спря да ми звани от 5 месеца не сме се чували всеки ден се чувствам все по празна и все по гадно тук всеки ден роднините ми и родителите спират един по един да ме търсят и да се интерисуват от мен и това още повече ме кара да се чувствам празна, объркана и изоставена. Помогнете ми какво да правя сега по празниците съм сама никои не иска да празнува с мен да се съберем както сме го правели до сега живея с приятеля ми, но и той не ме подкрепя и не ме разбира
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Мария
Мария
23.01.2016 15:37
Здравей. Разбери, че ти си заживяла свой живот с нови хора на ново място. Няма как нещата да бъдат като преди, за това гледай напред и се радвай на новостите на живота и свободата си. Всичко добро.
0
1
Звиран
Звиран
15.01.2016 18:28
Момиче, вземи се стегни. Това не са проблеми, това са лигавщини.
1
4
До Звиран
До Звиран
18.01.2016 16:35
Заваля малко сняг и влезе в сайта да пишеш тъпи коментари на всички истории, а ?
0
0
Мария
Мария
03.01.2016 17:14
тя няма желание нито да ми звани нито да ми дига като ме види се прави че не се познаваме
0
0
miglena
miglena
04.01.2016 15:38
Ако това е истина, трябва да има наистина основателна причина да се е стигнало дотук. Обмисли много добре какво се е случило между вас. Може би е време да спрете да търсите вината в другия и да се помирите. Прояви се като по-разумна и направи първата крачка.
0
0
Пламена Младенова
Не мисля, че вашите те мразят, просто наистина са те оставили да се справяш сама. Поеми инициативата и ги покани на гости за празниците - това е едно добро начало да възобновите отношенията си.

П.п.: Не е нужно само майка ти да ти звъни, твоят телефон също има опция Набери. Всяка майка би се зарадвала отрочето ѝ да ѝ се обади да я попита как е.
2
0
Мария
Мария
05.01.2016 00:47
на нова година исках да и простя макари че и друг пат аз съм го правила прибрах се в моя дом където бяха с баща ми но тя се развика изгони ме татко ме помоли да си тръгна преди да е станало по зле опитах се да и кажа че искам да и простя че искам отново да е както преди но ме заплаши с полиция и не исках а и нямах сили за повече драми и си тръгнах от него ден съм още по объркана но съм решила да замина исках да и кажа че сега ще имам нужда от нея че чакаме детенце не исках да чува от другаде но явно няма как да променя нещата
0
0
Аз
Аз
28.12.2015 13:44
Може би роднините ти гледат вече като на голям човек, който трябва да поеме по своя път. Всички ние обаче все още не се мислим за толкова големи :) Най-добре си намери нови приятели които да те ценят и уважават :)
0
3

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: