Всички мои роднини ме мразят

Всички мои роднини ме мразят
Снимка: ezine.bg
Здравейте, казвам се Мария на 19 години след като завърших заминах на морето да работя лятото всичко беше прекрасно, след като се върнах всичко го чувствам чуждо - все едно не е моя град не са моите приятели, не са моите родители ли майка спря да ми звани от 5 месеца не сме се чували всеки ден се чувствам все по празна и все по гадно тук всеки ден роднините ми и родителите спират един по един да ме търсят и да се интерисуват от мен и това още повече ме кара да се чувствам празна, объркана и изоставена. Помогнете ми какво да правя сега по празниците съм сама никои не иска да празнува с мен да се съберем както сме го правели до сега живея с приятеля ми, но и той не ме подкрепя и не ме разбира

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Мария
Мария
23.01.2016 15:37
Здравей. Разбери, че ти си заживяла свой живот с нови хора на ново място. Няма как нещата да бъдат като преди, за това гледай напред и се радвай на новостите на живота и свободата си. Всичко добро.
0
1
Звиран
Звиран
15.01.2016 18:28
Момиче, вземи се стегни. Това не са проблеми, това са лигавщини.
1
4
До Звиран
До Звиран
18.01.2016 16:35
Заваля малко сняг и влезе в сайта да пишеш тъпи коментари на всички истории, а ?
0
0
Мария
Мария
03.01.2016 17:14
тя няма желание нито да ми звани нито да ми дига като ме види се прави че не се познаваме
0
0
miglena
miglena
04.01.2016 15:38
Ако това е истина, трябва да има наистина основателна причина да се е стигнало дотук. Обмисли много добре какво се е случило между вас. Може би е време да спрете да търсите вината в другия и да се помирите. Прояви се като по-разумна и направи първата крачка.
0
0
Пламена Младенова
Не мисля, че вашите те мразят, просто наистина са те оставили да се справяш сама. Поеми инициативата и ги покани на гости за празниците - това е едно добро начало да възобновите отношенията си.

П.п.: Не е нужно само майка ти да ти звъни, твоят телефон също има опция Набери. Всяка майка би се зарадвала отрочето ѝ да ѝ се обади да я попита как е.
2
0
Мария
Мария
05.01.2016 00:47
на нова година исках да и простя макари че и друг пат аз съм го правила прибрах се в моя дом където бяха с баща ми но тя се развика изгони ме татко ме помоли да си тръгна преди да е станало по зле опитах се да и кажа че искам да и простя че искам отново да е както преди но ме заплаши с полиция и не исках а и нямах сили за повече драми и си тръгнах от него ден съм още по объркана но съм решила да замина исках да и кажа че сега ще имам нужда от нея че чакаме детенце не исках да чува от другаде но явно няма как да променя нещата
0
0
Аз
Аз
28.12.2015 13:44
Може би роднините ти гледат вече като на голям човек, който трябва да поеме по своя път. Всички ние обаче все още не се мислим за толкова големи :) Най-добре си намери нови приятели които да те ценят и уважават :)
0
3