Мразя класа си!

Мразя класа си!
Здравейте. Моят проблем е голям.Преди много обичах да ходя на училище, но сега вече изгубих желание заради едно момиче. . ! ! Тя е много отворена и се мисли за голямата работа, защото дядо и е директор на училището. Та проблема ми е, че тя ме има за заплаха понеже никой не иска да се води с нея, а се водят с мен! Не знам какво съм и сторила, но чак пък да настрой целия клас срещу мен. Всички ме отбягват не знам как го е постигнала но вече всички ме отбягват. Особенно моята най-добра приятелка от класа. ! Тя ме остави заради една лигла, на която всички ги е страх да й се опълчат. !

Аз не мога да издържам така! И да се преместя в друго училище все ще има момиче, което ще е същото, но с различно име. ! :n: :n: Моля ви ако някой има такъв проблем да пише в коментарите какво да правя. !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Amy
Amy
22.07.2015 19:10
Това момиче,което те е изоставило,не ти е било никаква приятелка,но ще намериш нова,така че не се притеснявай! Прави каквото обичаш! Опитвай се да не обръщаш внимание на хората,те могат да са много лоши. Но бъди себе си въпреки всичко! А на тая лигла можеш да и се опълчиш и да и покажеш,че не може да те мачка така! Покажи и ,че ви момиче с характер ! Без да се биете,разбира се! Смажи я с думи. Думите нараняват много повече! :)
4
0
Гери
Гери
18.07.2015 22:30
Мила не се оставяй на някаква си пикла да те върти иди при директора поговори с него или дръпни тази отворената на страна и и обясни да престане да насъсква класа срещу теб.Питай я какъв и е проблема?Покажи на целия клас че не си страхливка и който и да е не може да се отнася зле със теб
4
0
.....
.....
17.07.2015 15:13
prosto se opitay dokato neshtata utihnat da ne obryshtash osobeno vnimanie i si gleday ucheneto..... ako imash istinski priyateli ot klasa te shte te podkrepyat
3
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: