Не ми върви с нежния пол

Не ми върви с нежния пол
Прочетох доста истории тук и реших да споделя моята.
На 22 години съм и не ми се получават нещата с момичетата. Аз съм общителен човек и се срещам и говоря с познати и приятели всеки ден. Живея самостоятелно и сам се издържам, далеч от родителите ми.

Като нормалните млади хора работя и уча. Не се смятам за грозен и не съм дебел. Доволен съм от нещата, които постигам, но вътрешно от самотата ме боли и като гледам други двойки, и ми става много неприятно. Добър съм, внимателен, възпитан и винаги изслушвам. Но вместо с тези неща да впечатля някое момиче, то удрям все на камък.

Най-много се стига като ме използват за носна кърпичка и след това да ме изхвърлят. Когато имам интерес към някое момиче и го заявя това, то ми се отговаря "Не мога да ти отговоря със същото", "Заслужаваш по-добра от мен", "Заслужаваш мило и добро момиче" и т. н.

Само да вметна, че не се правя на тарикат и на велик, а просто се държа така, какъвто съм си аз. Нямам собствен дом, нито пък собствен автомобил, защото започнах от нулата. Не знам дали причината е материализъм от жените, но вярвам, че има жени, които гледат мъжа нематериално.

Иска ми се да съм с момиче с което да правим нещата заедно, да се обичаме, да се уважаваме и да сме заедно независимо от трудностите. Иска ми се да обичам някоя жена и мен да ме обича, защото чувствам някаква празнина в себе си без да обичам друга. Иска ми се да дам всичко от себе си за момичето за да бъде щастлива

Смятам, че проблемът е в мен, но не мога да го открия. Къде греша? Помогнете ми да направя анализ за себе си.
Знам, че това е женски портал, но ми трябва основно женската гледна точка.
Благодаря Ви

Коментари (7)

Изпрати
Петър
Петър
23.12.2013 00:21
Благодаря много за коментарите и съветите :)
1
0
смд
смд
21.11.2013 22:33
Жестоката истина е, че като се държиш нормално с хората и си честен, открит и искрен, всички ти казват как не могат да ти отвърнат със същото и как ти си прекрасен човек и заслужаваш нещо по-добро. Сигурна съм, че тука хиляди жени ще ти обясняват как това, което казвам, не е така, но всяка, попаднала в такава ситуация прави същото. Всеки ЧОВЕК прави същото - когато се държиш винаги добре, лесно си приет за безинтересен и за даденост. И аз съм момиче, и аз имам същия проблем. Попринцип имам много спокоен характер и винаги съм мислела, че с нещо не съм достатъчно добра за мъжете. По едно време целият този натрупан гняв - да гледам някакви малоумни, плиткоумни клявки с готини гаджета, а за мен - все нищо, експлодира, нещо ми прищрака и започнах да се държа зле. Да видиш тогава как се молеха и как ходиха след мен. След време, обаче гневът мина, а си дадох сметка, че подобно държане не отговаря на същността ми като човек и поради тази причина си казах, че няма да се занимавам. И просто не се занимавам. Който иска така да ме хареса, ако не - нямам против да живея с 10 котки.
1
0
Masha
Masha
13.11.2013 16:27
Моя колежка от университета и тя така се питаше защо не се получава с ни едно от момчетата, с които се запознава. Красива е, а и доста умна. 4 години в университета и все нищо. Питаше се в мен ли е проблемът?
След като завърши съвсем случайно чрез нейна братовчедка се запозна с много симпатичен и добър младеж. Вече са сгодени, обичат се и живеят заедно.
Така, че спокойно за всеки влак си има пътници.
P.S:. Само да кажа, че лошите момчета са за определен период, а добрите ги избират за съпризи. / същото важи и за момичетата/
1
0
misi frost
misi frost
12.11.2013 14:56
Боже колко момичета си търсят такъв като теб изобщо не ставай ¨лошо момче¨ или ¨нацепена батка¨.Гледай да си винаги чист,спретнат и усмихнат(другото си го имаш) и ще намериш това,което търсиш.И един съвет-когато намериш своето момиче не я задушавай от любов изведнъж-давай я и я показвай по-малко всеки ден и така ще я запазиш за дълго :)
1
0
Курът ми Янко.
Курът ми Янко.
11.11.2013 08:03
Слушай ме ся братка , шот ше ти е полезно ! Точка #1 Ставаш нацепен батка ! ( п*тките обичат мъжа да е силен и доминиращ )
Точка #2 Гледащ нещата по тъп начин. Защо ? - Защото , много им се натрисаш и вместо ти да си "наградата" за тях, те стават "награда" за теб и ти влизаш в ролята на малкото кученце с розовата рокличка и смешната шапка, дет си весели стопаните , когато им е скучно, сеш се ? Прекалено си внимателен ? Е да , но тоя номер може да мине само пред някоя тъпа зубрачка от НПМГ,дет г*за й е по - рунтав от моя. Ако искаш мацки, ставаш лошо момче , в противен случай биеш маймуната по 4-5 пъти на ден и заспиваш с някой филм за възрастни.
0
1
Жоро
Жоро
11.11.2013 06:20
Брат моето мнение не е женско и ще ти кажа , че като си прекалено внимателен все така ще си за жалост . Мацките не се кефят толкова много на милите и внимателни момчета . До скоро и аз бях като теб камък след камък дръвце след дръвсе , но малко промених поведениет си и дърцанието към момичетата - с уважение и не показвам с доброта и жестове заинтересоваността си докато не видя такава и от другата страна. Да ти кажа при мен проработи успех и смело напред момичета бол дано намериш такава с която да си щастлив и да не злоупотребява с добротата ти !!!
0
1
Инчето
Инчето
10.11.2013 14:31
Здравей:)не го мисли толкова прекалено си млад за да се ядосваш за такива неща!Хората просто се срещат и нещата се случват,но за това няма определен срок,аз съм на 25 пък в момента и на мен не ми се получават нещата с момчетата,но не го мисля въобще просто за момента имам други приоритети,ако в живота ми реши да влиза мъж то определено трябва да е качествен!Един съвет от мен преценявай много внимателно момичетата около себе си все пак никога човек не бива да се примирява с каквото му падне:)Успех!
0
1

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: