Той не ми звъни.....

Той не ми звъни.....
Здравейте,

отново имам нужда от вашата помощ. Момчето, което харесвам, изобщо не се сеща за мен в последно време. Той знае, че го харесвам, дори сме говорили, но тъй като не се бяхме виждали повече от 2 месеца спря всякакъв контакт с мен.

Много искам да му се обадя, но само аз съм го търсила досега и смятам, че е глупаво постоянно да му звъня. Моля ви дайте ми съвет.

Благодаря
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Вероника
Вероника
28.08.2013 16:58
Филмът "Той не си пада по теб" е много образователен в това отношение, ако не си го гледала, обезателно го направи. Мъжете не са толкова сложни за разбиране същества: когато един мъж иска да бъде с теб, той ще те търси, ще иска да те вижда. Жените сме тези, дето насила влизаме във филми и вкарваме и мъжете в тях като главни герои (а те дори не знаят, че участват в сериала :)
1
0
Iva
Iva
28.08.2013 16:52
Любовта е болка, страдание, вълшебство..
Щом обичаш, бори се за любовта си...не мисля, че е глупаво да се обадиш...всеки е различен...може той да е по затворен и да се страхува да ти се обади, поради факта, че не сте се виждали доста време..
1
0
cvetelina
cvetelina
04.04.2013 21:14
може пък да вземе да му стане нещо ако се обади.в една връзка винаги единия обича повече от другия.
1
0
Ив
Ив
04.04.2013 13:16
Ако един човек иска да те чуе ще ти се обади, ако иска да те види ще го направи. Твоят човек явно те отбягва, не знам точно какви са ви отношенията, но явно на него му е по безлично остави го. Ако иска да поддържа връзка с теб ще го направи без ти постоянно да си първа. Малко или много ти си го научила, че все ти ще си първа и не си дава зор...
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: