Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Не ми дава развод

ЛюсиелаЛюсиелаНовак
Не ми дава развод
Здравейте, от една година не живея с съпругът ми напуснах го по ред причини отдавна отлагах това решение но най накрая чашата преля след поредния скандал. Та по същество - имаме дете на 14 г. искам да се разделим по взаимно съгласие за да нетравмираме детето допълнително да не бъде разпитвано и разкарвано по съдилища.

Цялото имущество придобито от схвместният ни живот от 19 години съм му го оставила не вземах нищо сега съм на квартира само и само да се разберем като културни хора, но въпреки всичко той не ми дава развод.

Какво грябва да направя да чакам до навършване на пълнолетие ли на детето не искам. Сега през почивните дни е при баща си а през останалото време е при мен. Моля ви за съвет как да постъпя искам да предпазя детето да нестава свидетел на цялата тази разправия.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Йозлям Кадирова
Според мен ти вече е част от това и независимо дали развода се осъществява по взаимно съгласие или не - то достатъчно е травмирано, че семейството му вече не е заедно. По-добрият вариант е да обясниш на детето какво предстои.
0
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: