Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

C по-малките не ми върви!

C по-малките не ми върви!
Здравейте, аз съм момче на 27г. от Монтана.

Всяка сутрин, докато си пия кафето и си размишлявам за нещата от моя живот,
както се казваше в един филм, вечер сам си лягам, сутрин сам си ставам и сън не ме лови

та в този ред на мисли, не мога да разбера, защо все попадам на неподходящи жени, които са доста по-голями от мен, отначало ми беше интересно, но с годините нещата се промениха, едва ли не те ми взеха късмета и всеки изминал ден разбирах колко съм изгубил, докато един ден се оказа, че няма какво да си кажа с момичетата на моята възраст, все едно говорим на различен език а пък с по-малките хептем нямам приказка, за тях съм невидим. . . . . . . . . 0т вървежен станах едва ли не безинтересен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
miglena
miglena
30.01.2016 16:59
Амо обикновено така се получава, когато общуваш с по-големи - научаваш се да мислиш като тях и твоето поколение ти става безинтересно, тъй като просто се държат детски. Поне за теб. Няма как да промениш вече изградената си култура, просто бъди сигурен, че твоят човек е накъде там. Не дели хората по възраст - общувай с всеки и ще видиш, че във всеки има по нещо интересно, което може да предизвика интереса ти.
2
0
Пламена M.
Пламена M.
06.02.2016 18:45
Любовта идва без да я търсиш. Почакай и се успокой - скоро ще намериш жена за себе си.
3
0
Miмo
Miмo
02.02.2016 04:28
В мен ли е проблема не знам, но това стана ''традиция'' вярно, че всичко е от значение, визия, характер донякъде е и до късмет,местожителството се оказва важен фактор, все пак тук нямам голям избор :) Явно трябва и да коригирам нещо в себе си, вярно, че и работата сега ми е в повече, напоследък нямам чак толкова свободно време а се иска 'шляене' за тези неща, никоя няма да дойде вкъщи и да ме изведе навън.
1
16

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 8
52
41
32
23
10
Дай твоята оценка: