Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Искам да съм с него, но ме е страх!

Искам да съм с него, но ме е страх!

Искам да съм с него, но ме е страх!
Здравейте, много хора споделят историите си и реших и аз да споделя моята.
От 2 години не съм имала сериозна връзка и сега се появи едно момче, с което се познаваме от много време, но сме били в различни компании. Стана така, че моите приятели, с които се събирах се пръснаха по различни градове и аз се приобщих към неговата компания. Събираме се, излизаме по дискотеки и станахме много близки приятели.

Но в един момент осъзнах, че изпитвам някакви чувства към него, и май и аз не съм му безразлична. Но в мен се появи един страх, че ако стане нещо между нас и не се получи ще го изгубя като приятел, а не бих искала. И сега се чудя какво да правя? ? ?

Да му призная ли за чувствата си или да си замълча, за да не разваля приятелството ни и да си потърся друго момче?
Ако някой е минал през подобна ситуация може да ми даде съвет как да постъпя!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
danaya
danaya
19.11.2013 19:31
Това някак си не ми се връзва.. „ако стане нещо между нас ще го изгубя като приятел“ .. какво ще се промени ако станете гаджета? Ще правите секс.. ще се гушкате.. ще се целувате.. но нима няма да си споделяте?! Няма да си говорите?! ... страха ти е неоснователен, поне ако си сигурна, че ще се получи между вас.

Личен пример ти давам - имам приятел от 3 години и спокойно мога да кажа, че той е най-добрият ми приятел, освен секс, целувки и прегръдки той знае всичко, защото си споделяме до най-малка подробност. Нали все пак връзката се основава на доверие ;) Така, че няма от какво да се плашиш ;) Вие пак си оставате приятели, просто има и други неща към приятелството. Звучи малко грубо да кажа приятели с привилегии, но в крайна сметка си е така, защото когато двама души имат връзка те би трябвало да са наясно с човека отсреща ;)Късмет :)
0
0
ДО кога?
ДО кога?
19.11.2013 17:03
Действай , веднага признай му , ще стане работата гарантирам ти ;)
0
1
Вилето
Вилето
19.11.2013 12:07
Здравей скъпо девойче !Щях да ти дам друг съвет,но след като прочетох по-долните коментари ми се промени мнението.Била съм в същата ситуация при което си замълчах,но ако той ти е толкова близък и добър приятел ще те разбере дори и да си му признаеш.За това ,че давай смело,нищо не губиш ,само може да спечелиш....
0
0
morti
morti
14.11.2013 12:24
признай няма да съжаляваш била съм в твоето положение..няма по добра връзка от тази между приятели :)
0
0
monny_bmw
monny_bmw
13.11.2013 15:17
Здравей и от мен. Риск печели-риск губи. Ако му кажеш и те отблъсне, поне ще си наясно с намеренията му към теб. Ако пък ти отвърне (за което се надявам) ще сте заедно. Успех !
0
0
ники
ники
13.11.2013 00:13
Здравей. При мен беше същата ситуация доста време бях приятел с едно момиче и мен ме беше страх да и призная за чувствата си за да не я загубя като приятел но в крайна сметка и признах какво изпитвам към нея и тя в началото бе малко объркана но после се съгласи да сме заедно и прекарахме едни много хубави две години заедно после се разделихме но не съжалявам за нищо.Ако оставиш така нещата и си намериш друго момче няма да ти пука толкова вече за вашо приятелство а ще се интересуваш само от новия ти приятел така че действай и не се чуди защото времето си върви а ти нищо не правиш
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: