Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Той изневери, аз му простих, но вече не искам да съм с него

Той изневери, аз му простих, но вече не искам да съм с него

Той изневери, аз му простих, но вече не искам да съм с него
Прочетох няколко истории и реших да напиша и моята, и да поискам просто съвет. Аз съм на 19, а моя приятел е 4 год. по-голям. С него съм от 1 година и напоследък се държа зле.

В началото ме е лъгал, когато разбрах, държах да се разделим, но явно не достатъчно, защото след известно преследване от негова страна, продължих с него, но от тогава нищо не е истинско от моя страна, каквото и да направи за мен ме дразни, дори когато говорим по телефона, мн.

Често търся причина да затворя, нямам му доверие, а най – лошото е, че всеки път, когато му кажа, че искам да се разделим, той започва да плаче и когато искам да си тръгна ме задържа на сила до него, докато не кажа, че ще си остана с него. Родителите и на двамата са твърдо против връзката ни.

Преди него бях 3 год. с друг и всеки път, когато се караме с моя приятел, а това е почти всеки ден, се сещам за него и сякаш ми натежават всички скандали повече, а това, че ме е излъгал го потискам вътре в мен, защото немога да го забравя и вече не ме боли, както когато разбрах, а се вбесявам, и докато се усетя настроението ми изчезва.

А той не ме оставя намира, докато нему кажа какво ми е, когато му кажа, започва да ми се обяснява, и така започва всекидневния скандал. Не стига това, но все още ме боли до известна степен за него, но определено не ми пука за него, не знам как да го обясня.
Заслужава ли си да се тормозя ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
K
K
27.09.2013 19:05
Абсолютно същата история като моята, само че при мен нещата вече приключиха (слава Богу!) Моят мил бифш приятел изпадаше в истерии, щом му спомена думичката раздяла. Какви ли не простотии е правил: нагълта се с хапчета, заплашваше, че щял да се самоубива, ревове, сълзи, сополи ..абее общо взето цял мини спектакъл ми изнасяше. И аз тъпата все склонявах глава и оставах с него въпреки, че не го обичах от много време насам. И знаеш ли какво се случи накрая? Накрая се влюби в друга мацка и започна да изнася сценките си пред нея :D А аз срещнах мъжа, за който винаги съм мечтала и изживявам най-красивите моменти в живота си с него.Така че, скъпа, оставяй го още сега! Помисли малко за себе си. От съжаление нищо не става, едва ли той, ако беше на твое място, би останал с теб, след като си му изневерила и след като не те обича. Помисли малко, не жертвай щастието си заради някой, който не го заслужава! Успех от мен и дано историята ти има щастлив край като моята. :)
4
0
сис
сис
15.09.2013 20:04
Имах до преди месец същата връзка! Бягай надалече,по нататък ще стане по-лошо!
1
0
Tosho
Tosho
14.09.2013 23:50
Класическо садо-мазо. Ти не го обичаш, той те дразни, но стоиш с него заради "ритуала" на скандалите. Искаш да го виждаш как се моли и унижава и това по някакъв начин те удовлетворява. И после го стъпкваш. След време ритуалчето се повтаря. Прекратявай, докато не си се пристрастила към такова поведение. А и той ще те намрази, когато си стъпи на краката.
0
0
М
М
12.09.2013 22:42
Определено го остави още сега, за да не страдаш после цял живот.
0
0
и
и
11.09.2013 23:56
разкарай го тоя
1
0
С
С
10.09.2013 22:40
Не.
0
0
Боги
Боги
10.09.2013 22:02
Миличка не е нужно да се подлагаш на това мъчение. На 19 си и предишното момче е било първата ти любов поради тази причина се сещаш често за него и правиш сравнение м/у двамата. Но защо да си с човек когото не можеш да изслушаш дори по телефона ? Моя съвет е да се разделите.
0
0
Iana
Iana
10.09.2013 21:08
Аз бях в подобна ситуация.Всеки път ме нараняваше и аз търпеливо прощавах.Ако един мъж те оби4а няма да те мами никога.Ще е верен нали ?Няма смисъл да го търпиш,след месец ще намериш друг по добър
0
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
10.09.2013 11:09
Щом не искаш да си с него седни и спокойно му обясни, че вече не изпитваш чувства към него и е най-добре да се разделите и да поемете по различни пътища. Не си заслужава да се мъчиш, според мен.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: