Страх ме е от него

Страх ме е от него
Здравейте, ще ви разкажа моята история. Аз съм момиче на 12 години.
Преди една година един мъж на около 30 години ми прати покана за приятелство във фейсбук. Тогава приемах всички. Та той ми писа и дори се оказа че не живее там където ми каза и тръгна да ми пише че съм сладка и някой път да излезем и аз не му писах вече. Махнах го от приятели. Преди една седмица той ми прати покана и аз нито я приемам нито нищо, но той започна през 2 секунди да ми праща покана и аз се уплаших. Написах му да спре да ми праща покани и го блокирах.

Споделих с една приятелка. и се оказа, че е педофил. Бил е в затвора за изнасилване. Лелята на моята приятелка е на 19 и е била с него в една компания. Той има страх от нея и е говорил на приятелката ми че е секси и и е предлагал трева, но я е оставил намира заради леля и защото, то го е набила. Помолих фр то ми да каже на леля си и са се видяли(леля'и и педофила).

Той и казал, че се "зарибява"(с една тоест с мен) и че щял да се опита да ме намери къде живея и да ме из**ка. Уж лелята на моята приятелка му казала да не се занимава с мен иначе щяло да стане лошо и до колкото разбрах щял да влиза в затвора заради мен но не съм сигурна.

Моля ви дайте ми някакъв съвет какво да направя! Съжалявам ако има правописни грешки!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Виктория
Виктория
07.01.2016 17:08
благодаря много за съветите казах на родителите ми и отидохме и подадохме жалба. Вече съм спокойна! :)
2
0
miglena
miglena
04.01.2016 15:59
Пази хронологията и сподели с родителите си Веднага. Не може да живееш в страх. Не чакай да стане най-лошото.
2
0
@@@
@@@
03.01.2016 03:28
Знаеш ли след като веднъж си го блокрал и той пак те е потърсил той вече упражнява насилия върху теб.В закона това се нарича интернет тормоз.И навсякаде в европа и бг,това е подсъдимо.Пиши му това и че му пускаш съобщенията в нета и ще се стресне.кажи на вашите е най добре.Или на някой п голям-сестра,леля,братовчедка,браровчет
1
5
@@@@@
@@@@@
03.01.2016 03:19
Друг савет който мога да ти дам е да копираш веднага всички негови съобщения и ги побликувай на твоята страница.Нека приятелите ти ги разпростаняват,но страхът ти го възбужда.
1
5
@@@@@
@@@@@
03.01.2016 03:16
Кажи на родителите си. Може да те набият или да те накажат,но те са по малкото зло.Аз,ако съм ще ида дирекно в полицита и ще покажа какво ми е писал и пр.Нека го тикнат на топло.От такива отърване няма.Но една моя приятелка беше изнасилена в един клуб от бившия и .Не Искам да те плаша, но това което си чувала по филмите е двойно по лошо в дествителността. Предполагам че си от малък град,вдигни шум,ако покажеш че не те е страх той ще се изплаши.В мъжката психика ако една жена е слаба,страхлива и оязвима това ги възбужда. Ако си силна и се разкрещиш те се плашат от силни жени ,най вече извратените мозаци като него.
1
5

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: