Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Как да му простя за изневярата

Как да му простя за изневярата

Как да му простя за изневярата
Здравейте ! отскоро и аз ви чета и ме заинтригувахте с вашите съдби и мнения! Затова реших и аз да ви споделя моята история! Запознах се с ено момче от нета, което живееше в чужбина и така близо 4г продължи нашата връзка!

В началото всичко беше толкова прекрасно. Той идваше през ваканциите , аз ходех за Коледа и Нова година , всичко беше като в приказките! До съвсем наскоро , когато при един мой разговор аз му казах , да изчезва от животът ми, след което осъзнах грешката и му написах sms в който му се извиних. Просто в него невиждах сигорност и решителност

Аз си работя тук а той в чужбина! Тогава , той се отдръпна и така в порядъка на 2 месеца не се обади. Преживях много болезнено този момент. наскоро обаче започна да ми пише в скайпа и започна да се интересува от мен!

При един от разговорите сподели , че докато не се обаждал си намерил някаква мацка от нета и я поканил на гости в чужбина, но с която не се чувствал никак добре, нямал никакви чувства, нищо не му трепвало както с мен!

даже ме обвини , че аз съм му , , взела чувствата''. Сега ме моли пак да се съберем, но как да го направя , като той вече ме подмени с друга за толкова кратко време! изгуби цялото ми доверие? ? ? ? той ме предаде , а аз държах на него и го обичах! моля ви за съвет как да постъпя? ? ? ? ? ? ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
стефи
стефи
16.10.2014 10:24
Много позната ситуация в днешния свят,хареса ми един от коментарите че вълкът нрава не си мени,ето това е истинста след всички приказки за растояние,животински инстинкти и т.н...Човека момиче си е писал с други преди теб,по време на теб(откъде мислиш че се е появила тази с която ти изневерил) и след теб,тоест той ще си продължава дори и да се ожените.Има хора с това живеят...а други и цял ден да е в интернет не би се сетил за подобни неща,...сега с интернет е толкова лесно, 90% той е ,,родилното,, на всякаква мръсотия и после до края на живо остава само 1крачка,(той е едно от средствата на сатана за поквара на хората)...незнам дали имате и минимална идея какво точно и колко много става чрез интернет(разбира се че има и добра страна за камуфлаж),колко семейства вече са разбити,колко педофили,порно и мн,др...Всичко опира до това в което вярваш и до колко в Бога или в Момона(пише в словото)в умственния багаж който носиш,...НО и сатана е хитър и клопките му всички са много съблазнителни и превличат,така че твоя привтел момиче е в една от тях,или го остави или се моли за него Бог да го освободи от този порок ,всичко невъзможно за човека е възмоно за Бог,това е друг изход няма.
0
0
Дорка
Дорка
25.12.2013 22:51
Виж какво, ти си го зарязала не пишеш какво точно си му казала, може и да си го обидила, затова да не ти е отвърнал на есемеса. Не го кори , вината е твоя,но явно и двамата страдате. Простете си и забравете за случилата се. Дайте си втори шанс
.
1
0
дида
дида
08.12.2013 00:35
Има една поговорка вълкът козината си мени нрава не спасявай се от него докато можеш и докато не прощавай дори да направите семейство може след години пак да ти изневери тогава ще страдат децата Гаранцията че ще намериш идеалния е едно на милион Затова забавлявай се и си живей живота и да знаеш любов има само по филмите
1
0
Веселин
Веселин
27.11.2013 11:27
Виж не защитавам никого в случая, да наистина, когато моята вече бивша приятелка реши, тогава да не сме заедно, аз го изживях доста трудно! В този период не ми беше и до секс, а камо ли да опитвам да създавам нова връзка! Но истината е, че и аз като много мъже се привличам от жените доста често само в сексуален аспект! От тази гледна точка, ако тогава е имало момиче, което се е поинтересувало от мен точно в този момент, не се знае как бих реагирал във своята слабост и в момент на болка, и нараняване! Наречи го чуство на възмездие, наречи го огорчение, но в такъв момент хората са способни на много изненадващи неща! А и имай предвид две неща: първо, това въпросното момиче нищо чудно да е проявявало интерес към него преди раздялата ви, и той просто да не е позволявал нищо да се случи заради теб, а в момента, когато ти си се разделила с него, да е решил да й даде шанс (има жени, които харесвайки някой са готови на всичко за да го имат, и не се отказват лесно - аз лично съм имал такъв случай). И второ, факта, че когато той те е потърсил ти е представил нещата както са в действителност, може само да те радва, защото явно за него ти си важен човек, и той не е искал да те лъже - бил е искрен! Много боли, когато сам разбереш нещо и твоето другарче в живота отрича до последния момент, дори и след представени от теб явни доказателства! Тогава човек се чувства наистина зле и предаден! Накрая, това, което се опитвам да ти обясня е, че не трябва да се чувстваш предадена в случая, това не е изневяра, това не е лъжа, това не е неуважение към теб! Напротив, трябва да вярваш на този човек, защото той, дори и да се провали във връзката ви, ще има куража да си признае - това, което много хора не притежават! И знай едно - това е моето мнение, приеми го или го отхвърли, това е твое право :)!
P.S.: Номера на моята бивша мога да ти го дам да, няма проблем, но не желая да го публикувам тук, където всички ще го видят, така че можеш да ми кажеш място, където мога да ти го дам лично!..
3
0
lora
lora
26.11.2013 21:59
здравей ВЕСЕЛИН от това което си написал разбрах, че и твоята приятелка е постъпила както мен!искам само да ми отговориш на следният въпрос:след като сте били разделени ти веднага ли си намери друга или я изчака да поговорите и да се разберета?????Истината е една ,че човек който наистина обича НИКОГА няма да търси друга с която да се утешава!съжалявам много, но не съм съгласна с твоето мнение!аз също съм била зарязвана ,но никога веднага не съм ис намирала утеха в нечии прехръдки защото съм го изживявала много трудно и болезнено , както и в случая!мисля че дори и да бъдем пак заедно няма да бъде същото както си писал по долу и в твоя случай!губи се доверието и целият този чар на което се оповава една връзка!а що остава за тел номер, мога да ти го дам ако дадеш ти на твоята бивша, за да обменим малко опит и с другата страна !
2
0
Monika
Monika
24.11.2013 16:51
Имам два съвета за теб, първия- не му прощавай, той не се е борил за теб и не го заслужава. Вторият ако следващият път искаш връзка от разстояние обмисли вероятността човека с който си, изведнъж да поиска да задоволи желанията си с друга. Голямото разстояние води до големи проблеми. Ние на практика сме животни и имаме нужди. Опитай се да намериш някой с който да сте по-близо и с който ще можеш да изживееш всичко веднага, а не да чакаш следващата ваканция! Успех!
2
0
Inna
Inna
24.11.2013 16:43
ако той наистина е държал на теб нямаше да го направи това нещо мила ще го прави постоянно минала съм по този път и знам кви са мъжете
2
1

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: