Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Върти ни и двете на малкия си пръст

Върти ни и двете на малкия си пръст

Върти ни и двете на малкия си пръст
Здравейте! Преди време се запознах с едно момче. В началото бяхме само на здрасти и чао. Преди около две седмици си писахме и той ме покани с една моя приятелка да отидем у тях, защото се бяха събрали с компанията му. Пихме, забавлявахме се.

Дойде момента, в който трябваше да си тръгнем, но момчето ми каза, че ако искам мога да остана. След дълги убеждения приятелката ми ме остави да преспя там. По-късно решихме всички да си лягаме и разбира се с него си легнахме заедно. Дългите ни разговори се превърнаха в целувки. Стигна се и до нещо повече. .

Първоначално аз не исках да става нищо, защото не исках да ме приема за една от тях, а аз наистина харесвах това момче. В следствие на обстоятелствата пак се стигна до секс. Всичко беше идеално до тогава. Не бях казала на никого за случката, докато преди няколко дена друго момиче не ми каза, че той се занимава с друга, която всъщност ми се води "приятелка". С него все още си пишем, но когато съм с нея виждам, че и тя си пише с него.

Ядосах се и го попитах, а той ми каза, че не трябва да му държа сметка какво прави той, след това ми каза, че са просто приятели и си пишат просто ей така и че не е готов за връзка, защото скоро е излязъл от много сериозна такава. . Виждам, че продължават да си пишат и много ме дразни това. Боли ме дори. . Моля ви, кажете ми как да постъпя. Как мога да привлека вниманието му . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Jaro
Jaro
17.01.2014 20:10
Скъпа ако си го изч....а зарежи го.Не те заслужава.Йивота е пред теб
0
0
Марто
Марто
03.01.2014 22:09
Мъжете ли свършиха,и да се оправите в бъдеще пак ще те лъже ,това е от манталитета на човек ,не знам ,ти решаваш,зарежи го,успех !
0
0
Петър
Петър
13.12.2013 12:33
Миличка Инката е много права Както и Стамен всеки по своему е прав няма да се повтарям но има едно но той ти харесва с кое ти е харесал с това че ви е поканил и сте пийнали и хапнали и секса това ли май да свободния живот но секса не значи че си влюбена и то еднократния той е завършека на приятната вечер при вашия случеи ако неговият начин на живот ти харесва то няма лошо бори се за него.е успех ти желая
2
1
Milata
Milata
14.12.2013 15:55
Не, не ми е харесал заради това, че ме е поканил и сме пийнали и хапнали. Харесва ми с това как се държи с мен, с това как ме успокояваше, когато имах нужда от помощ. С това, че не позволяваше и сълза да падне от окото ми. :)
0
3
Инчето
Инчето
12.12.2013 10:33
Девойко,чета и ми е трудно да асимилирам това което си писала...две момичета сами в нова все още непозната компания и то не в заведение,а в апартамент...грешка номер 1 може да ти е харесал,но осъзнаваш ли какво е можело да се случи там с вас двечките...ти не го познаваш добре този човек,ами ако ви се беше случило нещо лошо?После, каква е тази приятелка,която ще те остави самичка на това място...и трето когато наистина харесваш някого не му лягаш в леглото и не правите секс още на първата вечер естествено,че те е сметнал за една от многото просто ти си се поставила по този начин!С право ти е казал,че не си никояза да му държиш сметка с коя си пише и каква му е тя..все пак ти не си неговата половинка,а момиче с което просто е правил секс,не искам да звуча злобно,а всичките тези неща ги казвам за да може трезво да прецениш своята грешка.Моя съвет е това да не се повтаря,ако наистина иска да си нещо повече за него отколкото само бройка за една нощ той сам ще те потърси!Успех.
9
2
Черен
Черен
11.12.2013 02:00
бахти парцала си честно от такива като теб се радвам че се отървах все парцали и после ревете по форумите със всевъзможните си заобиколки какви мъже има! Е*и се сега сигурно ще натовариш форумите сега това дюбов ли е какъв скапаняк е той но истината е че момчетата на твоята възраст стоят и се молят да ги погледнете а вие тичате като кучки да се начешете и проблема е че няма вече възрастов праг всички братче жени с страхотни съпрузи бизнесмени мили добри всеотдайни обаче все нещо липсва аре чао че ме нервите! Обичам ви обиччайте се и вие дано само не си лепнала нещо ?
9
2
Стамен
Стамен
10.12.2013 13:49
ами ,ако не беше се изчукала с него на първата вечер,можеше да му привличеш вниманието...ноо той вече е получил това което иска от теб,сега пробва и с приятелката ти,ще пробва и с други,просто за да си навакса това е което е пропуснал докато е бил с предишната.Сам ти е казал,че не му е до връзки.Честито,вече си поредната му бройка.По-добре спри да му звъниш,пишеш,отговаряш,ако все пак иска да те вижда ,ще те потърси.
8
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: