Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Мистично»Какво става с двете ни ? Моля помогнете ни

Какво става с двете ни ? Моля помогнете ни

Какво става с двете ни ? Моля помогнете ни
Здравейте,

Аз и една моя много добра приятелка ни се случват доста неща напоследък. Дори и писахме и вестник Лична драма но за сега няма пуснато нищо. Затова решихме да пишем направо тук. Така с кое да започнем първо - Виждам неща, които се случват в бъдещето личен пример е вечерта преди атентатите в Париж видях голям стадион и много хора които викаха. Но лошото е, че не знаех за какво иде реч. Събудих се както всяка вечер в 3 сутринта и няма обяснение защо всеки път по едно и също време се будя. Но това не важно в момента. . Сънувам всяка вечер- Ден/два по-късно се случва нещо. .

Половината от дежавютата, които получавам за места и хора, са били сънища. Усетих чуждо присъствие наистина! Но за съжаление това не само един изолиран случай. Дори телевизора сам се включва на приятелката ми изчезваха вилици сега има път листа от цветя и още и куп други неща. Някой ми каза името. Вчера вечерта към 3. 30 ч. още бях будна, и един мъжки глас ме извика по име. Нямаше никой буден в къщи, а и гласът беше непознат за мен и не съм сигурна дали беше от телефона, който се зареждаше, но не говорех по него, или нещо друго.

След няколко минути се чу и тропане на коридора пред вратата, но тези тропания са част от ежедневието ми. Започнах да сънувам разни неща, които в крайна сметка се случват. Има периоди, в които всяка вечер сънувам утрешния ден и неща за след година-две. Започнах и да тълкувам мои и чужди сънища. ? ". Обяснявам какво означават дадени символи, които никога не съм виждала, после проверявам за значението им и се оказва, че съм била права. Освен това докато някой ми разказва дадена случка, аз сякаш я виждам в ума си. Усещам и чувствата на другия и в момента на говорене и в случката, която ми разказва. От време на време прекъсвам хората, за да довърша тяхната история, защото просто я виждам, знам я и не ми се слуша. Това започва да се случва все по-често. Задавам въпрос или чувам такъв, чийто отговор не знам, и отговорът пада сякаш от небето. Когато кажа или поискам нещо, то се случва.

От време на време изпитвам нужда да остана изцяло сама и да затворя очи, тогава започвам да усещам нещо в ръцете си, някакво напрежение и като ги размърдам, първо се засилва, а после се отпускам цялата. След това целият ден ми е ясен, но съм толкова спокойна, че, не знам, чувството е като извисяване. вечер сънувах някакви хора, които ми казваха, че са при мен, но не ги виждам в нормално състояние. Будех се и виждах силуети, усмихваха се, приближаваха се, в момента, в който се разсъня изцяло- изчезваха. Случвало ли ви се е докато си лежите или седите и четете примерно да усетите лек полъх. Сякаш някой минава покрай вас, но не го виждате? При положение, че няма как да стане течение. И също така докато стоите някъде да имате чувството, че някой стои до вас, да чувствате присъствие?

Когато спя чувам звуци, но не в дълбок сън, а по скоро когато се унасям или преди да се събудя или нещо като състояние между сън и будност. Веднъж чух нещо като шляпане на боси бягащи крачета и сякаш нещо пребяга от едната стая в другата и след малко чух друг шум. Има и още моя приятел видях как му слагат нещо в чашата а той пиеше червен чай и започва да се плаша, че това не било само сън. Защото от 2014 той се промени страшно много не е човекът с които се запознах и сме пред раздяла. Не знам защо и каква причината това да се случва.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
08.08.2018 20:19
Класическо обсебване.. трябва ти помощ.
1
0
Дони
Дони
19.06.2016 11:30
Всъщност той търси хора като него, за да споделят подобни преживявания и да усъвършенства дарбата, която има. Ако искаш остави някакъв контакт за връзка с теб? :)
0
0
Звиран
Звиран
03.08.2016 13:47
Брат, ти искаш да пораснеш май екстрасенската. Евала, евала. Дано ти върже.
0
0
Дони
Дони
19.06.2016 11:25
С брат ми се случват подобни неща. Започна да медитира и да чете за осъзнатите сънища.. Странно ми е, че не се плаши ..ако аз бях на твое или негово място щях да умра от страх. Вярвам на това, което си написала.
1
0
роси
роси
12.06.2016 19:56
може да е магия или дух потърси помощ
1
0
Николай
Николай
12.02.2016 02:47
Започни да медитираш, тогава ще се свържеш и ще разбереш заобикалящите неща
1
0
miglena
miglena
10.02.2016 18:17
Очевидно е, че имаш дарби. Интересното е, че за разлика от повечето хора, при теб те са много. Потърси съмишленици - има много хора с подобни способности, които могат да ти помогнат да овладееш силата.
4
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: