Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Искам да си я върна...

Искам да си я върна...

Искам да си я върна...
здравейте на всички !!!

Преди около 4 месеца почнах една връзка, но тогава само я харесвах, сега съм влюбен и то много. Преди 3-4 седмици се разделихме, и сега тя много ми липсва искам да си я върна.

Причината за раздялата мисля, че са нейните приятелки те и завиждаха и съм чувал, че и говорели да ме остави и така. Мога да кажа, че и тя ме обича адски много убеден съм в това направи невъзможни неща за да докаже любовта си към мене, но същото време е много упорита.

Искам да ми помогнете с всичко за да си я върна обичам я много и мисля че тя е жената в живота ми !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
нямазначение
нямазначение
31.08.2013 23:23
може ли няколко откачени неща да ми кажете да направя за нея. Може всякакви идеи, готов съм да направя всичко, абсолютно всичко...
0
0
Анет
Анет
31.08.2013 22:49
Покажи й колко много си влюбен в нея. Покажи й го няколко пъти. Ако и тя има чувства към теб ще се върне.
0
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
31.08.2013 12:20
Не съм сигурна точно какъв съвет да дам. Зависи от самото момиче, ти я познаваш по-добре от всеки друг. Ако започнеш да й пишеш, да я причакваш някъде с цветя например, или да опрганизираш т.нар. "случайни срещи" ( да се срещнете случайно на улицата напр.) как би реагирала тя - дали ще се ядоса и подразни, или ще се зарадва.. Това е от значение.
Друг фактор са приятелките й- ако е вярно това, което казваш, то твойта приятелка е много мекушава и се поддава на външни влияния. Мисля, че трябва просто да поговориш с нея откровено и да се разберете. Ако иска да е с теб, ще бъде и без намесата на нейните дружки.
Късмет и дано си я върнеш. :)
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: