Лудост от/без любов

Лудост от/без любов
Малко неудобна тема. Срамна по-скоро.
Баща ми не искаше да прави секс с майка ми-дълго време. А тя нямаше навика да спи с други мъже освен с него. По това време строяха нова къща и тя си мислеше че щом се нанесат в нея всичко ще се оправи. Отказваше да приеме че той явно е изгубил интерес към нея с течение на времето.

Когато влязоха в новата къща и той за пореден път и отказа тя се направи на изненадана от безразличието му по възможно най-ужасния начин-откачи от липса на секс и то в истинския смисъл а не -от сексуално напрежение а не от емоционално нещастие. Беше много зле дори не можеше вече да работи. Сложиха й диагноза шизофрения.

Казвам "направи на изненадана" от безразличието му защото беше очеизвадно че той не се интересува от нея и че не къщата е проблемът за това. А в същото време те бяха заможни и тя живееше с чувството че е от"голямото добро утро "и че такива хора не трябва да са сексуално разкрепостени за да пазят ниво. Компилация от необмислени и глупави разсъждения и очакнания които я побъркаха в истинския смисъл.

Сега работи но не е нормална като нас-дезорганизирана е , не е забравила как се работи но забравя да ходи на работа често и уволнението я преследва на всеки ъгъл. Приятелите й я зарязаха като позорна и пропаднала. А преди беше невероятна дама. Тъжна история. Очаквам коментарите ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Елевсинион
Елевсинион
14.06.2015 18:31
Много познато, това важи за хора със здрава морална етика, моногамни.Решението е едно-смяна на средата-да отиде за кратко в чужбина или друг град, друга заобиляща я среда, запознанства с нови хора.Има нужда /остра/ да срещне друг човек в който да се влюби и естествено да смени партньора.Най -малкото вкарайте я в някой сайт за запзнанства и дано Бог й помогне там да срещне подходящия човек .Дори и без секс, пак ще се получи позитивен резултат.Пиша ви го от опит , с най-добри чувства и разбиране!
0
0
Диди
Диди
14.04.2015 18:07
Обичай майка си , любовта лекува по-бързо от всякакви лекарства!Бъди и опора и подкрепа ! Не се интересувай от хорското мнение, хората се страхуват и съдят , но всеки един може да бъде на нейното място!Не е престъпление ,че е обичала много баща ти и света й се е срутил , когато е осъзнала , че той не отговаря на чувствата й и я е предал.Тази мила жена заслужава обич и нежност и разбиране!Майката е свята1
1
0
дд
дд
06.01.2014 22:44
Нещо ме смущава в цялата тази история и определено не ми харесва,имам чувството че не е написана от дъщерята,но може и да греша.Всяко нещо си има предистория,може би ще подкрепя коментара на Кали...
2
0
Кали
Кали
05.01.2014 23:08
Като гледам,как говориш за нея,едва ли само липсата на секс я е довела до тук... Майка ти не ти е конкуренция,нито ти на нея...Съжалявам те и ми е жал за горката жена-не е случила на семейство...
8
0
Малчо
Малчо
26.12.2013 11:56
Дрън, Дрън, Дрън та пляс!
Така: Баща ти трябва да си поеме мъжките задължения към майка ти.
Тоест да я изненада... Букет цветя или вечеря на свещи.
А ти си тяхно дете теб те обичат много и не някой си непознат психолог или нещо подобно а ти трябва да вземеш нещата в свой ръце. Поговори с тях. Обсадете го... За да се държи така баща ти определено си има любовница. Нека и майка ти опита ако баща ти не се откаже от любовницата си. Трябва да я накараш да бъде щастлива. Насърчи я. Трябва й подкрепа и ще видиш как ще се оправи :)
8
0
Умната Пенка
Умната Пенка
25.12.2013 17:28
Шизофренията е психично заболяване,което трябва да се лекува.Проявите на това заболяване вероятно са усетени в начален стадий от вашия баща ,а вие едва по-късно сте разбрали за това. Най-вероятно баща ви се е отчуждил в самото начало.Но какво да кажа -в случая цялото семейство трябва да проявите разбиране и задължително да се консултирате с добър психиатър.В противен случай -нещата ще се влошат още повече.Ако майка ви попадне на добър лекар и с вашата непрестанна подкрепа и любов-ще се възстанови за социален живот.Дори и в личен план нещата не са загубени ,така смятам.
7
0

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: