Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Нищо не боли повече от несподелената любов

Нищо не боли повече от несподелената любов

Нищо не боли повече от несподелената любов
Ето я и мойта история.
Преди около година, две се СРЕЩНАХ с едно момче. Той беше хлътнал по една от моите най-добри приятелки и постепенно станаха гаджета. Постепенно те скъсаха. Веднага щом го зърнах за първи път се влюбих в него. Просто усмивката му, очите. . . Никога не съм имала истински разговор с него. Последният път когато си говорихме беше на една екскурзия преди около 5 месеца когато ме попита дали имам вода. Ако не беше пиян едва ли щеше да го направи. Това е най-същественият разговор, който сме водели. Всъщност май беше единствения.

Наскоро фейсбук профила ми беше хакнат. Вътре имаше толкова много тайни, глупости. Неща, които никой не трябваше да знае освен човека с, който съм си писала. Малко по-късно се оказа, че човека, който ми е хакнал е точно това момче. Сега въобще не мога да го погледна. Винаги когато се разминаваме по коридора в училище и двамата поглеждаме на другата страна или аз обръщам посоката. Имам една приятелка която е доста добър приятел с него и той й е казал, че знае, че го харесвам. Казал е и, че няма смисъл да продължавам, защото той е бил влюбен в друга.

Решила съм щом завърша тази година и без това и двамата ще сме в различни училища да се опитам да спра дори да го виждам. Искам да забравя за него, а това може да стане само ако се променя. Ще се опитам да го избягвам колкото се може повече и да не се засичаме. . . Но не знам. . . Вече го махнах от приятели в фейсбук, но не знам какво да правя. Изпитвам странното чувство, че искам да заплача, и го правя. . . Моля ви за помощ! Как да го преодолея ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
влюбена-загубена или какво
влюбена-загубена или какво
07.08.2016 13:59
А още по гадно е да харесваш някой и да не знаеш той какво изпитва- дали те харесва или не,а ти само предполагаш и като свърши ваканцията всеки си отива за училище и тогава разбираш че те е харесвал а ти не си видяла навреме какво става и...така
0
0
влюбена-загубена или какво
влюбена-загубена или какво
07.08.2016 13:56
А още по гадно е да харесваш някой и да не знаеш той какво изпитва- дали те харесва или не,а ти само предполагаш и като свърши ваканцията всеки си отива за училище и тогава разбираш че те е харесвал а ти не си разбрала...
0
0
мима
мима
08.03.2014 12:48
Хей, момиче малко, има неща, от които боли повече, повярвай ми! Но аз ти пожелавам да не ти се случва нищо, от което боли!
1
0
Рони
Рони
28.02.2014 16:09
По разказа ти предполагам,че си 7-8 клас. Още си малка и ще имаш много такива несподелени и споделени любови :) В новото училище със сигурност ще срещнеш други момчета и все някое ще ти завърти главата.Повярвай ми, няма нужда да се терзаеш толкова.Всички сме минали по този път и не е чак толкова страшно колкото изглежда,ще го забравиш :)
0
0
десислава
десислава
25.02.2014 20:23
Я,се стегни!ти поне имаш шанс да срешнеш 1000,но знаеш ли от кое повече боли?Боли да ти казват че те обичат,а да са като лед.
4
0
Ивана
Ивана
03.03.2014 12:19
Съгласна съм. Наистина много боли!
0
0
вил
вил
25.02.2014 15:38
Това, че ти е хакнал профила, не ти ли охлади малко чувствата? Моите би ги охладило....
3
0
Елена Петрова
дай му да ти тегли един ХУЙ и си готова миличка
4
6
Хелиос
Хелиос
23.02.2014 22:46
Ами продължавайте с Фейсбук глупостта какво друго може да се каже:)
0
1
омг
омг
22.02.2014 22:18
Ох,любов било...Любов дръжки.Не си влюбена,а си го харесала.Самовнушението те кара да мислиш,че си влюбена.Пък и има още доооста любовни разочарования да видиш.Повярвай ми,това че някой не си пада по теб е нищо.Не сте говорили дори,любов е твърде смело изказване.
3
1

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: