Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Бившият ми е полудял от любов по мен

Бившият ми е полудял от любов по мен

Бившият ми е полудял от любов по мен
Преди време имах връзка с едно момче, но нищо сериозно не се получи поне от моя страна.. Той хлътна по мен до полудя.. Сега си имам сериозен приятел от година и половина, а преди това бях с друг толкова време...

Въпросното момче се промени много за тези 2 години.. озлоби се към всичко и всеки, наранява хората около себе си, а жените са просто негови играчки след мен.. Сега отново ме търси и ме заплашва че ще направи нещо лошо...

Мен не може да ме нарани, но се притеснявам да не посегне на приятеля ми, защото той няма никаква вина.. Не мога да разбера, защо момче като него, което може да има всяко едно момиче се е вманиачил до такава степен в мен, че изпитвам страх вече от този човек.. Как да постъпя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Антония Р.
Антония Р.
21.08.2013 13:08
Мъжкото его може да е доста чувствително. Мисля че, не е толкова влюбен в теб, колкото вманиачен. Просто го игнорирай напълно и все някога ще се предаде и ще спре да те притеснява.
0
0
цветелина илиева
цветелина илиева
21.08.2013 07:42
да срещала съм такива маниаци.незнам обаче точния отговор.
0
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
20.08.2013 10:12
Това неговото не е любов, а някаква мания за притежаване май. Не знам как е най-добре да постъпиш в тая ситуация, просто не бива да му обръщаш внимание и да го избягваш. От друга страна можеш да се опиташ по най-категоричния начин да му обясниш, че не желаеш да бъдеш с него и дори и да не си с друго момче, пак няма да си с него...Но май е най-добре да го избягваш.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: