Дали вече не го интересувам

Дали вече не го интересувам
Здравейте, аз съм момиче на 18 и от близо две година имам връзка едно момче. Последно време (около 2 месеца) нещо се промени. Виждаме се един път в седмицата най-много два (а сме от един град) понеже той зает да бъде с приятелите по цял ден даже и нощ, а когато му кажа да се видим той казва "ще се виждам с тях" опитвам се да поговоря с него той казва, че иска да се вижда с приятелите си и че аз му забранявам даже.

Никога не съм му забранявала, ама искам малко повече време да е с мен не да бъда едва ли не на повикване, когато той иска . Много ми е трудно и не знам какво да правя вече, даже когато се скараме точно заради това той продължава да бъде с тях . . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Деница
Деница
22.10.2013 21:25
О мила аз бях със същия проблем.Игнорирах го.Без обаждания,без смси,като искаше да се видим почти винаги бях някъде си,дори по едно време се олях доста и заявих,че не съм в града(бях на 10-20км,но пак не съм била в града,не се брои за лъжа).Оказа се обаче,че моя възлюбен не пасе трева и така си играхме около 3 месеца.Чувахме се по телефона и си уреждахме срещи,които почти винаги се отлагаха.Един ден ми втръсна да играем на котка и мишка,не се бяхме виждали почти месец и го поставих м-у чука и наковалнята.С кралско пренебрежение му обясних,че има отчаяни госпожици,които биха се съобразили с неговите желания и график,но аз не съм от тях.Казах му,че искам време с него и не съм съгласна да бъда закачка,когато му се прииска.Каза,че се страхувал да не се привърже много.Е,сега още се виждаме не повече от два пъти в седмицата,но аз съм доволна,защото знам какво го кара да бъде такъв.И не искам да го променям.Имайки предвит колко трудно споделя той,му повярвах.Още повече,че имаме 7 години разлика,а аз съм на 18.
Лошото е,че щом и друг път сте се карали за това може би той няма да възприеме.Ако си крайно недоволна от положението направи си този експеримент,но знай-има шанс да го загубиш.Прецени риска.Не му викай просто му подметни,че няма да тичаш след него.Ако не реагира просто му покажи,че не те заслужава и не губи време,а веднага го замени.Не е последния на света.
0
0
мимето
мимето
21.10.2013 02:44
Ей, сладур, защо се мъчиш ми кажи? Така ли се свършиха мъжете, ами си се принудила да му се молиш едва ли не на тоя келеш да ти обърне внимание? Я си обличай новите дрешки, хващай си приятелките под ръка и отивай да се забавляваш както трябва да правиш на твоите години. Той щом сега не ти обръща внимание какво ще стане след още две години, ако изобщо го изтраеш до тогава? Ще се чувате само по телефона и ще си разменяте картички за Коледа ли? Не се занимавай с този темерут ами излез и се счупи е купони, повярвай ми морето е пълно с риби, млада си, сигурно си голяма симпатяга, ще си намериш момче, което ще умира да прекарва времето си с теб, а това да се внедряваш в компанията му е супер тъпотия, той ако искаше сам щеше да те внедри, не ти да ходиш и да се навираш. Няма смисъл, той щом така го е подкарал така ще си го кара и занапред. Ако той държи на теб ще те взима навсякъде със себе си, ще те запознава с приятелите си, ще иска да прекарва възможно най-много време с теб, а не да скитосва като разпасан, а ти да стоиш на резервната скамейка. Не казвам да си вечно залепена за него като херпес, много ясно, че ще иска от време на време да се види с приятелите си без теб, но това не бива да е постоянно, а ти да стоиш и да му се молиш да се видите. Моя мъж и той понякога излиза с приятели, да се видят, да си говорят техни си неща и аз изобщо не искам да им се меся и да ходя с тях, макар, че често ме кани. Не виждам смисъл да го правя, нека си има своето лично време, всеки трябва да го има, пък и е кофти да си единствената жена в компанията, скука е :). Та така, разкарвай го тоя мухъл и да си седи с приятелите, нищо чудно като го разкараш да започне да ти ходи по петите и да ти се моли той да се видите, но не я прави тази грешка, защото така само ще му покажеш, че каквото и да прави, както и да се държи ти винаги ще си готова да го приемеш обратно. Успех!
1
0
Жоро
Жоро
21.10.2013 00:29
Ако направиш както ти препоръчва мацката под мен , аз ти гарантирам , че нещата само ще се влошават . Момчетата на тази възраст не обичат ограничаването на срещата с аверчетата и единствено мога да ти препоръчам да се внедриш в компанията му така хем ще прекарваш повече време с него и ще ти е хубаво , хем той няма да е ограничен ;)
0
1
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
20.10.2013 14:50
Ще продължи да бъде, повярвай ми. Срещу това нищо не помага. Затваряй си очите и когато той ти звънне, кажи че излизаш с приятелки и не можеш (дори и да не е така) Прави го всеки път като ти се обади да се видите, намирай си някаква работа и му отказвай. Не се виждайте 1,2,3 седмици.. колкото можеш да издържиш!
Ако другарчето ти е умник, ще се сети, че заради неговото държание и ти правиш като него и ще намали срещите с приятелчетата му. (Да се надяваме де, но нищо не пречи да опиташ)
1
1

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: