Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Карахме се и ѝ удрях шамари, за да замълчи

Карахме се и ѝ удрях шамари, за да замълчи

Карахме се и ѝ удрях шамари, за да замълчи
Здравйте,
по принцип не обичам да споделям личния си живот, но вече не издържам и трябва да чуя няколко мнения.
Момче на 24 години съм , и до скоро бях гадже с момиче на 19. След 3 годишна връзка тя реши да ме остави.
Ще започна от самото начало и ще се постарая да не пропускам по важните събития, който ни докараха до тук.
Познаваме се от малки, и по всичко си личеше че тя ме харесва, но за мен все още беше малка, и я гледах с друго око.

Години наред не се бяхме виждали защото бях в чужбина, и само контактувахме чрез интернет. Когато се прибрах за постоянно решихме да се видим, и момичето много ми хареса и станахме гаджета. Всичко в началото беше просто перфектно, разбирахме се, нямаше кавги и всичко беше чудесно. Но за съжаление това продължи само няколко месеца.

По принцип и двамата сме много ревниви, и според мен всичко започна от този факт. Тя започна да си мисли че и изневерявам , че ходия при други като не съм заедно с нея и т. н. Аз не стигах да твърдя такива крайности , но не ми харесваше факта да има момчета около нея, дори и съученици.

Лошото при нея беше че много се влиаеше от майка си и тя и пълнеше главата с разни глупости че мъжете били всички еднакви, че съм бил с нея само да си направя кефа и да я оставя и т. н , неща който изобщо не съм имал намерение да правя. Исках сериозно момиче за сериозна връзка и нищо повече.

Както и да е, този кошмар продължи до самият край , карахме се почти всеки ден , и то за момичета който не бих и докоснал. На няколко пъти се случи нещо с което не се гордея , и което ме е срам да кажа. Но съм длъжен да го направя за да съм коректен. По време на поредните скандали, само и само да я накарам да замълчи за да се успокоя, се случи да и ударя шамар (последното нещо което съм искал е да я нараня , за това не съм удрял със злоба , просто лек шамар , за да замълчи).

Повтарям , не се гордея с това , мразя тези постъпки и няма нищо мъжко в тях , но наистина не издържах вече да слушам подобни неща. Винаги съм я обичал и държал на нея, но явно тя така и не пожела да го разбере.
Друг много дразнещ факт, е че мисли че родителите ми са виновни за нашата раздяла.

Тук пак майка й е фактор. В началото тя се разбираше чудесно с родителите ми , даже мога да кажа че те я бяха приели като своя дъщеря а тя ги беше приела като свой родители (държа да кажа че когато станахме гаджета тя не се разбираше с майка й , постоянно се караха, и можеби за това тя намери ''нова майка'' в майка ми ) , но все пак , явно от ревност , успя да разруши всичко. Има и много други подобни издънки, но няма да изреждам всичко защото трябва цял роман да изпиша.

И така , тя ме остави след поредния скандал, но все още ме търси. . . въпросът е там че не разбирам за какво , или по точно разбирам , но искам само да чуя и друго мнение. Тя ходи на работа, но няма кола. И често се случва след работа да я карам вкъщи , и не само това правя и други услуги.

Каза ми че има нужда от време да размисли дали да се върне при мен, или да поемем по пътя си. Но постоянно добавя разни типове в една известна социялна мрежа , с някой си и пише, но не съм сигурен дали все още еизлизала с някой или просто се ограничава до чата с тях.

Бих искал да споделя още хиляди неща , но както казах трябва да напиша цял роман .
Благодаря предварително за вашето търпение и вашите отговори , наистина имам нужда от неутрални мнения , да разбера в кой е вината . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (12)

Изпрати
Гинка
Гинка
25.10.2014 16:37
Здравей. Прочетох за проблема ти. Аз съм много по възрастна от теб, но имам две момчета отдавна вече мъже.Ще ти кажа това което баща ми казваше за щамарите " Като си толкова ербап ( в смисъл мъжкар)се бий с някой дето ти е в категорията" . За мен не болката от шамара е проблем, а обидата.Такова нещо трудно се прощава.Засягаш много сериозни проблеми. Според мен това момиче само те използва докато не си намери нещо друго. Ще ти кажа това което бих казала и на синовете си. Каквото и да направи една жена нямаш право да я удряш. Но станалото ,станало. Имате проблем и с майка и, това е още по сериозно. Ударил си я веднъж, може и да ти прости но майка и ще ви се бърка постоянно. Това вече няма как да решиш или да промениш. Не съм ревнувала и не са ме ревнували, но съм била свидетел на кошмари от подобен род. Според мен човек който ревнува не е сигурен в себе си а не в партньора си. Вземи се в ръце и си намери момиче което е с теб за нещо повече от секс. Запомни уроците от тази връзка и не повтаряй същите грешки за напред. Ако ти изневерява и да я следиш и да не го правиш ще разбереш.За мен това е непростимо предателство. За това не вгорчавай и нейния живот пък и своя без причина. Изкрено ти пожелавам късмет и щастие.
2
0
Ани
Ани
15.03.2014 08:48
Ревността е болестно състояние- или по точно мания да контролираш и преследваш друг индивид. От всичко споделено до тук, ще кажа, че момичето все още има чувства към теб, за това позволява дребни услуги от твоя страна, за да види има ли промяна в начина на поведение. И още нещо, ако искаш да си с нея, ще трябва да промениш доста от навиците си...ако в една връзка нещата не вървят, потърси вината първо в себе си и ако само ти си човекът склонен да прави компромиси, а няма ответна страна,... то тогава не си заслужава да правиш усилия. Желая ти късмет и успех!
0
0
123
123
21.02.2014 01:14
Ревността се равнява на недоверие един на друг...Не трябва да позволяваш тази твоя ревност да проваля връзката ти. Защото буквално я проваля. И ако не успееш да закрепиш тази връзка, поне ще ти е за урок за следващата. Аз съм стигнала до извода, че когато една връзка тръгне на зле в почти всички случаи смисъл няма. В един момент нещо ще започне да ти липсва, ще искаш спокойствие и ще ти втръсне от всичко. Тези вечни съмнения кой на кого е изневерил са изморителни. В една връзка трябва да се вярва в човека, с който си, а не да се търси повод за кавга за щяло и нещяло. По мое мнение трябва да поразговаряте едно хубаво и наистина да се слушате един-друг, а не да си крещите.... Успех! :)
1
0
Krasen Kostadinov
Krasen Kostadinov
11.02.2014 12:51
Автора да питам да си ми трил коментара?Снежко се бях писал.
От Редактор: Без предупреждение се трият коментари, които съдържат обиди, вулгарни изрази и квалификации на полова, верска, расова и друга основа. Трият се също коментари, които призовават към насилие спрямо други лица!
0
1
Венс
Венс
12.02.2014 02:58
Честно казано мисля че и не съм прочел мнение от Снежко...иначе щях да отговоря
0
0
Венс
Венс
12.02.2014 02:57
Не, нищо не съм трил, нито пък съм подавал какъвто и да е сигнал че коментарът не е изряден. Незнам защо се е получило така :(
0
0
Деси
Деси
11.02.2014 13:18
По принцип мнение могат да трият администраторите. Попадала съм на други истории и съм виждала изтрити коментари, но винаги има обяснение, че е изтрито, защото еди какво си... и се вижда кой е публикувал коментара, но просто съдържанието го няма. Дано съм била полезна с информацията.
1
1
Инчето
Инчето
09.02.2014 21:47
Писах на лично за да не спамя :)
0
1
Инчето
Инчето
09.02.2014 20:47
Добре де човече казваш не е мъжко и го правиш...е това не мога да го разбера ми като не си е заслужавало вместо шамар и подари безразличие и това е ставаш и си тръгваш щом мислиш,че отношението и към теб не е правилно.За мен нещата се решават с разговори имам приятелка,която най-спокойно ми заявява "ми той ме удари,аз го ударих и така " е това много ли е за хвалене?
3
0
Венс
Венс
09.02.2014 21:12
Съгласен съм с теб напълно! На мен ми е ясно че с разговор би трябвало да се разрешават нещата, но по принцип аз си говорех, а тя не слушаше и си твърдеше нейното. В една връзка не трябва ли да има компромиси ? Постоянно ми повтаряше че нямало да се промени заради мен. Аз не искам да я променям , но не е лесно да заживееш с друг човек , и всеки да си се държи така, както се е държал когато е бил сам!
Няма нищо за хвалене в това че твоите познати си правят боксови срещи, глупаво е. Но е и трудно единия постоянно да се труди, за да вървят нещата...а другия да не се и старе да прости някой грешки (не говоря за шамара) и постоянно да ги натяква , при положение че съм се извинил хиляди пъти, и не съм ги повтарял повече.
Благодаря за оттделеното време и за отговорите, все пак е хубаво да чуеш различни мнения.
Ще чакам отговор.
1
0
Инчето
Инчето
09.02.2014 19:46
Момчета,независимите жени няма и да си помислят да тръгнат с мъже които си решават проблемите с юмруци :) такава жена ще избере опцията да е сама отколкото с такъв мъж!
6
0
Патил и препатил
Патил и препатил
19.02.2014 02:03
Хъммм , интересно.
Под независими имах в предвид , че не се влияят от външни фактори , като роднини и приятели.
Тия дето просто стават и удрят са единици.
Той човека си го казва:
" само и само да я накарам да замълчи "
Та когато търпиш обвинения и критики без да имаш възможност да обясниш , че да се реши проблема , търпиш мълчаливо или се опитваш да кажеш нещо ама с неуспех.
А когато знаеш , че въпросните проблеми са следствие от външен фактор......Не шамар.Идвало ми е да и откъсна главата.
Не защитавам шамарите ама я се поставете на другия на мястото...
1
2
Венс
Венс
09.02.2014 20:19
Аз не си решавам проблемите с юмруци. Имал съм и други приятелки , и до сега не ми се беше случвало и с пръст да пипна някоя от тях. Не съм си и помислял че някога бих направил такова нещо, и повтарям , няма нищо мъжко в това... и със сигурност няма да ми реши проблемите. Но когато видиш че полагаш всякакви усилия за угодиш на човек , да го водиш по хубави места , да не му липсва нищо , а той ти няма грам уважение (защото исках просто това, уважение) и ти говори все едно си някой срещтнат на пътя, колкото и да си търпелив и да се сдържаш...избухваш.
Повтарям пак, дори и да звучи банално ... не е правилно да се удря жена, но не търсете вината само в нас , а се замислете малко защо се стига до там. Със сигурност не се прибирам вкъщи , и от скука си кажа : 'Дай да пребия приятелката си за разнообразие' ...
0
0
Патил и препатил
Патил и препатил
09.02.2014 02:57
Много лесен за решаване казус , пич .
При положение , че толкова много се влияе от майка си , колкото и да я обичаш БЯГАЙ . То всички се вслушваме в родителите си ама щом се е стигнало дъртата да се бута по между ви много трудно , да не кажа невъзможно ще е да се оправите.
Аз съм минал през същата ситуация даже и по зле ама на 15-та си година от брака.
Казвам по зле , защото имам дете и само стой та гледай какво става в такива моменти.Не се оплаквам , защото се оправям.Помага ми най вече разстоянието , все пак на 3000км. без никакви роднини е много по лесно.
За шамарите хич не се ядосвай.
Жените , вярно са по слабия пол но само физически , от там на сетне ние сме си гола вода. А физическия тормоз е нищо пред психическия , който явно си преживял , за да се стигне до шамар ...
Затваряй страницата и си намери по независима жена...
4
1
Венс
Венс
09.02.2014 11:49
Май май така ще направя. Точно от това ме е страх , да направим семейство и да тръгнем да се развеждаме.
Междо другото и аз мисля да направя като теб , да замина някъде , и да изградя нов живот с напълно нови хора.
0
0
Desislava
Desislava
08.02.2014 12:33
mrv15 пиши ми на лично
0
0
Венс
Венс
08.02.2014 19:35
Мисля че ти писах , от скоро боравя в сайта и не съм сигурен дали успешно съм изпратил съобщението ...
0
0
Desislava
Desislava
07.02.2014 21:33
Ще започна коментара си първо по въпроса за шамарите. Нямаш право да я удряш, ако ще тя да хвърли нещо по теб! Тя е момиче, по-слаба е, по-крехка е, можеш сериозно да я нараниш! Дори и да не си я ударил силно, обидата от този физически акт е ОГРОМНА! Според мен има 2 варианта, относно момичето. Първият е, че е объркана и хем се опитва да се разсее от мисълта за теб като си пише с други момчета, хем не може да се откъсне толкова лесно. Вторият е, че те използва за да не дава пари за таксита и се възползва от другите неща, които правиш за нея. Докато не намери някой, с който да те замени, т.е. ново гадже. Но това, ти можеш да го прецениш. Ти я познаваш. Относно ревността, мисля, че е безсмислена простотия. Ако е решила да изневерява и Господ не може да я спре. Същото важи и за теб. След като няма поводи, няма смисъл да се прави въпрос от това, а ако има - също няма смисъл, защото е свършен факт. Всеки има глава на раменете си и е способен на самостоятелни решения и избор. От друга страна не може никой от вас да ограничава другия и да се изолирате от хората, само за да няма дразги. Трябва двама души като са заедно да си имат доверие, иначе няма смисъл. Ревността и подозрението са като студен душ за любовта.
4
0
Венс
Венс
08.02.2014 10:25
Първо искам да ти благодаря за отговора.
Отговорих на авто_монни (долния коментар) , за да не пиша на всички , и ако имаш желание може да погледнеш за какво иде реч.
Благодаря пак за отговора и за търпението .
0
0

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: