Да останем приятели или да се боря за него

Да останем приятели или да се боря за него
Здравейте! Преди около 7 месеца ходех с момче, което много обичах. Връзката ни беше идеална в началото. След време забелязах една от неговите приятелки във фб профила му да харесва всички публикации. Следователно се подразних и наблюдавах известно време, но усещах, че има нещо между тях. И се oказах права. Той реши да замине в чужбина, не си бяхме говорили повече от седмица, а дори не си казахме "Край", когато разбрах, че вече са били заедно.

Това тотално ме съсипа. Колкото и да ми е трудно някак си го превъзмогнах. Сега след толкова време той се върна. Видяхме се за по кафе. Той се раздели с приятелката си и твърди, че иска да бъде с мен. Не знам как да постъпя, защото усещам, че има някакво привличане, но не мисля, че съм влюбена. След като ме заряза заради другата исках и тя да изпита болката ми.

Така и стана той я заряза заради мен. Не искам да бъда с него защото ме е страх, че ще се повтори всичко от начало, а не искам да страдам. Едва от седмица се виждаме, а в момента в който тя разбра, започна да му се навира. Тя буквално се надпреварва с мен и ме копира. Как е по-добре, да си останем приятели до колкото можем или да се боря за него. [Още подобни истории тук]

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

tsvetan
tsvetan
25.01.2014 21:54
Направете тройка и айде всеки по пътя си после
1
1
диди
диди
21.01.2014 10:25
Не си заслужава.........
1
0
shukran
shukran
13.01.2014 23:04
ако имаш достойнство ще спреш всякакви контакти с него.
1
0
misi frost
misi frost
09.01.2014 16:36
Той вече ти е предал доверието,като те е зарязал заради нея.Не му е харесало с нея и хайде сега при теб ,че нали си те знае пък си и удобна..Я му кажи да си гледа работата и да си се занимава с психо бившата си.А ти си намери някой ,за когото само ти си достатъчна или поне ако му се иска нещичко ще ти каже,та току виж си спретнете някое забавление с друга двойка :)
2
0
Елена Василева
Елена Василева
07.01.2014 02:30
Не се хаби. Човекът очевидно се възползва и от двете ви...Като не му харесва при теб, отива при нея и обратното.. Той веднъж вече те е сменил заради нея. Какво му пречи да смени и двете ви заради трета без да каже на нито една от вас...Помисли си добре дали искаш да бъдеш резерва.
8
1
eleonora
eleonora
06.01.2014 23:21
ако не си вюбена по-добре се оттегли докато още не е късно! Ако останеш и се влубиш постепенно в него, а той не е "стока" ще ти е много по-тежко и трудно от личен опит ти го казвам...
4
0
Але
Але
06.01.2014 16:36
Аз лично не бих си хабила нервите с нещо такова. Едва ли я е зарязал точно заради теб, по-скоро я е зарязал и после е измислил че пак иска нещо от теб. Безмислено е да си тровиш живота, след като се вижда, че нищо сериозно няма да излезе при условие че те е зарязвал вече и то без дори да ти каже в очите. Аз не бих простила незнам ти как си успяла, оная като му се натиска - да заповяда, остави ги, ще срещнеш по-достоен за теб.
3
0