Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Да останем приятели или да се боря за него

Да останем приятели или да се боря за него

Да останем приятели или да се боря за него
Здравейте! Преди около 7 месеца ходех с момче, което много обичах. Връзката ни беше идеална в началото. След време забелязах една от неговите приятелки във фб профила му да харесва всички публикации. Следователно се подразних и наблюдавах известно време, но усещах, че има нещо между тях. И се oказах права. Той реши да замине в чужбина, не си бяхме говорили повече от седмица, а дори не си казахме "Край", когато разбрах, че вече са били заедно.

Това тотално ме съсипа. Колкото и да ми е трудно някак си го превъзмогнах. Сега след толкова време той се върна. Видяхме се за по кафе. Той се раздели с приятелката си и твърди, че иска да бъде с мен. Не знам как да постъпя, защото усещам, че има някакво привличане, но не мисля, че съм влюбена. След като ме заряза заради другата исках и тя да изпита болката ми.

Така и стана той я заряза заради мен. Не искам да бъда с него защото ме е страх, че ще се повтори всичко от начало, а не искам да страдам. Едва от седмица се виждаме, а в момента в който тя разбра, започна да му се навира. Тя буквално се надпреварва с мен и ме копира. Как е по-добре, да си останем приятели до колкото можем или да се боря за него.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
tsvetan
tsvetan
25.01.2014 21:54
Направете тройка и айде всеки по пътя си после
1
1
диди
диди
21.01.2014 10:25
Не си заслужава.........
1
0
shukran
shukran
13.01.2014 23:04
ако имаш достойнство ще спреш всякакви контакти с него.
1
0
misi frost
misi frost
09.01.2014 16:36
Той вече ти е предал доверието,като те е зарязал заради нея.Не му е харесало с нея и хайде сега при теб ,че нали си те знае пък си и удобна..Я му кажи да си гледа работата и да си се занимава с психо бившата си.А ти си намери някой ,за когото само ти си достатъчна или поне ако му се иска нещичко ще ти каже,та току виж си спретнете някое забавление с друга двойка :)
2
0
Елена Василева
Не се хаби. Човекът очевидно се възползва и от двете ви...Като не му харесва при теб, отива при нея и обратното.. Той веднъж вече те е сменил заради нея. Какво му пречи да смени и двете ви заради трета без да каже на нито една от вас...Помисли си добре дали искаш да бъдеш резерва.
8
1
eleonora
eleonora
06.01.2014 23:21
ако не си вюбена по-добре се оттегли докато още не е късно! Ако останеш и се влубиш постепенно в него, а той не е "стока" ще ти е много по-тежко и трудно от личен опит ти го казвам...
4
0
Але
Але
06.01.2014 16:36
Аз лично не бих си хабила нервите с нещо такова. Едва ли я е зарязал точно заради теб, по-скоро я е зарязал и после е измислил че пак иска нещо от теб. Безмислено е да си тровиш живота, след като се вижда, че нищо сериозно няма да излезе при условие че те е зарязвал вече и то без дори да ти каже в очите. Аз не бих простила незнам ти как си успяла, оная като му се натиска - да заповяда, остави ги, ще срещнеш по-достоен за теб.
3
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: