Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Каза ми, че съм я задушавал и поиска да се разделим

Каза ми, че съм я задушавал и поиска да се разделим

Каза ми, че съм я задушавал и поиска да се разделим
Здравейте!

На 25 години съм. Имах връзка с момиче на 22 от 3 години. От начало всичко беше идеално. За най-ясна представа - заживяхме заедно буквално от 1-вия месец.

Прие да се ожени за мен преди няколко месеца, докато. . . .

Винаги съм бил адски ревнив, а тя започна нова работа скоро - постоянно я ограничавах и разпитвах къде и с кого е. Голяма ревност беше. Онзи ден се скарахме много лошо и тя ми каза, че иска почивка от мен няколко дни - отиде да живее при приятелка.

Днес дойда и със сълзи на очи ми каза, че иска да се разделим. Светът ми се сгромоляса, но все пак се държах достойно. Тя постоянно повтаряше, че адски много ме е обичала, но съм я задушавал. После - че имало друг, нещо което после отрече.

Много ми е нужно мнение от жените тук, които са били в положението на моето момиче. Ще съм много благодарен да споделите дали си струва да се боря за нея.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (17)

Изпрати
кати
кати
10.08.2015 00:36
Разбирам много добре какво и е . Аз съм по същият начин,но с разликата,че не живеем заедно . Но това което прилагаш мърху нея е нещо наистина задушаващо. Просто и гласувай доверие и не я корай да се чувсва като затворник,нова е най-гадното и най-подтискащо нещо . Аз за съжаление няма как да го обясня на половинката си ,така че да ме разбере и да се постави на мое място . Затова се опитай да се промениш ... наистина не е никак приятно да живееш в страх и напрежение , ако примерно някой колега ти каже нещо да не бъде изстълкувано погрешно ..
0
0
С.С.С
С.С.С
28.02.2014 12:58
Щом ти е казала ,че те обича ,не се предавай, а и се докажи ,че и имаш доверие.
0
0
батман
батман
06.02.2014 09:58
Горе главата от мен ;) Това със "задушаването'' е женска простотия. Мен ме е зарязвало момиче, на което съм имал пълно доверие, съответно не съм ревнувал особено. Погледни и към мутресите - там знаеш ли за какво ''задушаване'' иде реч? Тя и приятелки не може да има, абсрурд само да погледне мъж как е облечен дори пък камо ли друго и пак стоят с тея с джиповете - т.е интереса клати феса ;) Ако не си й посягал, няма какво да се чувстваш виновен, защото ако дадеш безгранична свобода на някого, той е твърде вероятно да се изкуши отнякъде, да реши да те напусне и после какво? Ревността с мярка е полезна дотолкова , доколкото да й напомняш, че все пак е с теб. Разбери дали си има друг - ако няма, то явно има какво да направиш по въпроса с личното си поведение, ако има - нямаш вина ;)
0
6
Тя
Тя
27.01.2014 17:27
Аз съм в същото положение с приятеля ми. Заживяхме много бързо заедно, но и той е изключително ревнив и задушаващ. Мисля, че след като си я загубил веднъж заради това и да успееш да си я върнеш ще ти бъде много трудно. А ти защо я задушаваш? Страх те е да не я загубиш? Приемаш я за твоя? Предполагам не веднъж ти е казвала, че това я дразни... защо не направи нещо по въпроса да се промениш, докато е била с теб. То това си е болестно състояние, а идея си нямаш за отсрещната страна колко е неприятно. Смятам, че това се дължи на комплекс за малоценност от твоя страна. Ако не си убил всичките й чувства може да направи компромис и да се върне, обаче явно нямаш идея това задушаване, подозрение и въпроси колко много убиват тръпката (имаше период, в който аз с моя прител не исках да имам никакъв физически контакт точно заради това задушване)... Ако успееш да си я върнеш, трябва наистина да я убедиш, че си се променил и си си осъзнал грешката. Това ще отнеме много време със сигурност, но имай предвид, че на нея може да и трябва и време. А в това време ти не трябва да си отново обсебващ, досаден и задушаващ. Остави я да диша. Как може да не разбирате, че колкото повече следиш 1 човек или се страхуваш да не ти изневери, точно към това го тласкаш. Сега горе главата и се поставяй на нейно място по-честичко. Ако не се върне, вземи си поука и в следващата си връзка не повтаряй тази грешка, защото е много неприятно и за теб, и за нея.
5
2
крис
крис
25.01.2014 20:25
Най- важното нещо в една връзка е доверието. Ревността е плод не само на това, че не и вярваш а и на това, че не вярваш и на себе си. Дай и малко пространство, поговорете, и започни малко повече да и вярваш.
8
0
tsvetan
tsvetan
24.01.2014 22:34
Дай повече свобода ако наистина те обича тя щего оцени
2
0
aseto
aseto
21.01.2014 14:14
знаеш ли аз съм в същата ситуация като приятелката ти и я разбирам как се чувства и моя съвет към теб е да намалиш времето което отделяш за да я проверяваш защото знам че няма да можеш да спреш напълно и помисли за места на които можеш да я заведеш но така ги подбери че да е възможно да прекарате колкото се може повече време заедно и се опитай да намалиш броя позваняваня на ден поне с 5 броя за да може тя да види че ти се опитваш да се отървеш от този твои гаден навик желая ти успех
1
0
Аз
Аз
20.01.2014 03:55
Хей - тя е объркана, дай и време, но го дай и на себе си, за да преусмислиш нещата. Имаш ли силите и волята да корегираш грешките, които си осъзнал? И определено се бори за нея - всички грешим и всички имаме право да се поправим. Кажи и "извинявай" и, ако отговорът е: "За какво?", значи всичко зависи от теб. Късмет :)
1
0
Buttercup
Buttercup
18.01.2014 18:53
Докато има чувства помежду ви шанс винаги има, но от тук насетне трябва да си наясно, че ти винаги ще си в неизгодна позиция. Постоянно ще живееш с опасението, че всеки един момент тя пак може да поиска да си тръгне и ще коригираш постоянно поведението си само и само да и е удобно на нея. Това рано или късно ще те умори. Помисли си какво искаш, на какво си готов и дали си заслужава! Успех!
8
1
Елияна
Елияна
18.01.2014 18:33
Виждате ли се ? Чувате ли се>Търси ли те тя самата
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: