Ezine.bg»Споделени Истории»Мистично»Силата на енергийните Вампири

Силата на енергийните Вампири

Силата на енергийните Вампири
В брой 5/1025/, година 22 4-10 февруари 2014 година прочетох Писмото "Едва не умрях от уроки" и си спомних един много тежък момент от моя живот, който бих искала да Ви разкажа.

Пътувах от град Варна до град Попово заедно с двамата ми внука единият на 3 години, другият на 5. От град Варна до град Шумен бяхме в купето само тримата. Децата бяха весели, жизнерадостни, смееха се, катереха се по седалките. До тук всичко беше нормално.

В град Шумен в купето влязоха мъж и жена на средна възраст. Децата продължава да лудуват, да се смеят. Помолих ги да не досаждат на хората. Пътниците не казаха нищо, само се спогледаха и се засмяха. Какво се случи след това. След около десетина минути големият ми внук се отпусна и заспа на отсрещната седалка, където седеще мъжът.

Опиха се да го събудя, да го попитам какво му е, но уви, детето спеше с полуотворени очи и не се събуждаше. В това време макият каза, че го боли главичката, и се отпусна на седалката до мен. Може би беше зад мен и беше по-зашитен от погледите на двамата, но не заспа, просто го белеще много главичката, Мене също страшно много ме заболя главата. В град Търговище двамата пътници слязоха.

Страшно много се притесних какво да правя с децата, тъй като след малко трябваше да слизаме. Едва успях да събудя детето. Съпругът ми ни чакаше на гарата. Прибрахме се в къщи, но Ники, така се казва големият ни внук се почувства много зле, започна да се дави, да му се повдига и да се задушава. Разтривахме коремчето, говорих, успокоявах го, заспа. На следващият ден се повтори същото. Изплаших се не знаех, какво да направя.

Казаха ми, че някаква баба лее куршум. Заведохме, го жената каза, че мъж и жена са отнели от детето положителната му енергия и детето за това се чувства зле. Действали са като енергийни вампири. Мина много време, докато детето се оправи. Първонално започна да линее, неможеше да измине дори 20-30 метра.

Крачетата му се подкосяваха. Това продължи около 3-4 месеца. Много бих се радвала, ако някой може да ми пише нешо повече по този въпрос и какви мерки трябва да вземем за да предпазим пострадалия.

С УВАЖЕНИЕ: И. ДИМОВА
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Звирам
Звирам
03.08.2016 14:22
Сега кажи, че не си го завела на лекар и си плесни сама един шамар.
0
0
Velicka Madjyrova
Velicka Madjyrova
19.02.2016 18:51
Търси изход в Господа чети библията чрез която истина ще те освободи моли се на Господ да те срещне с хора които имат близка връзка с Бог
Вярвай и очаквай,надежда изход има,Исус те обича
0
0
Звиран
Звиран
17.01.2016 21:10
Заведи ли го на лекар?
1
0
LA MU
LA MU
09.08.2015 21:10
Здравейте енергийните вампири съществуват сред нас и много от тях не знаят дори че са такива, но най опасни са тези който го практикуват осъзнато, като споменатите личности по горе. При децата енергийният вампиризъм е по опасен защото по принцип не знаят какво да правят. Но нека ви кажа няколко думи накратко за енергията и какво става при вампиризъм. Човешкото тяло има нужда от една страна от белтъчини, въглехидрати , мазнинини , витамини , микроелементи и минерали, които все още повечето от хората синтезират единствено и само от поеманата храна и вода. Но също така човешкото тяло има нужда и от жизнена енергия наречена - прана , етер , чи , нешмет руах хаим и сигурно още стонина имена.Ако отнемем жизнената енергия на човек независимо колко правилно се е хранил и колко храна е поел той ще умре незабавно.
Та жизнената енергия е навсякъде включително и във вакума и нищо не може да съществува без нея. Това е първото дихание на бог или божия дух, който се носеше над водата при сътворението.
Та тази енергия е навсякъде , но не е разпределена равномерно. Има места където е много по наситена и места където е по- бедна. Но това е дълга история. Та за да живеем ние е усвояваме чрез храната, водата , дишането или просто можем да я крадем доста лесно от някой друг. Това е и вампиризма, но няма да говорим как точно става това.
Как можем да се предпазим от вампиризма. Има безброй много техники от рейки, шамбала , молитви и така нататъка. Най-сигурния и безотказен метод е да не се пазим изобщо и да живеем в любов хармония и равновесие." Онзи който носи жълтата одежда е недосегаем" :)
Но все пак ако станем лично ние обект на енергийно вмешателство можем да направим следното : Първото и най-важно нещо е да простим за деянието и да измолим прошка от твореца. По този начин възстановяваме равновесието без да се борим срещу ближния си. Но това трябва да е от сърце , а не просто ей така.Ако направите това бъдете сигурни че всички йерархии на светлината ще скочат да ви помогнат. След това просто призовете Архангел Рафаил и го помолете да изчисти чакрите ви и да възстанови енергийния ви баланс. И накрая може да направите една проста медитация- седнете удобно и започнете да дишате дълбоко и бавно без да се напрягате като редувате корем средна част горна част , задържате 2-3 секунди и издишвате по обратния ред. При всяко вдишване визуализирайте торнадо от сияйна светлина въртящо се по часовниковата стрелка което влиза директно в слънчевия сплит . С всяко следващо вдишване увеличавайте размера на торнадото до размера след който ви става некомфортно . 4-5 минути ще ви са достатъчни да се презаредите. Ако сте четвъртоизмерно съзнание използвайте тръбата на сушумна.
Може също да проверите дали не е останала енергийна връзка с вампира.
Изобщо темата е много обширна и може много да се говори. А относно децата ако осетите вмешателство - помолете АРхангел Михаил да се намеси незабавно и да защити детето . Може и да го заредите с прана ако сте се научили как да я усвоявате от околния фон и т.н.


0
0
NikolovaM.
NikolovaM.
08.07.2014 18:26
И аз се чувствам зле, покрай такива хора, но ги усещам кой какъв е попринцип.... почти всеки ден след като сме ходили на някъде като се приберем с моя приятел и той ме премива през метла.
Ужасно е ... чувстваш се отпаднал, главата ме боли, почервенявам и ми се гади, само водата през метла ми помага и малко баене, което аз си говоря! :) но това е вярно някой хора имат лоши очи, та дори и хубави работи да ти говорят пак може да ти навредят :)
2
0
kami
kami
12.04.2014 12:44
в нашия край чукат яйца за уроки.Аз често урочасвам,повръщам след като ми го чукнат и ми минава
0
1
Krasen Kostadinov
Krasen Kostadinov
11.02.2014 12:49
Урочасано е детето,при мен се случи с приятелката ми,една моя позната ни срещна и за 5 минути с разпити за това и онова и без да спира да я гледа.Едва я разкарах,а веднага след това приятелката ми започна да се оплаква от главоболие,повръщаше и се,не можеше да ходи.Прибрахме се веднага и казах на баба ми,тя и побая малко и за около 30 минути и мина,много се уплаших тогава и Бог да пази баба ми,добре че знае да бая.Не всеки може да бае,това си е дарба.Препоръчвам да занесеш детето на някоя баба която може да бае.И ще се оправи гаранция.Такива хора наистина са енергийни вампири,изчадия на Ада,зли хора,които завиждат на другите за успехите и радостта им.Пазете се от такива хора.
10
0
Иванка
Иванка
12.02.2014 15:13
Благодаря Ви за хубавите думи и съвети. Бог да Ви дари много здраве Амин!
0
0
Ботева
Ботева
11.02.2014 10:35
Здравейте случката Ви е достоверна,подобно нещо се случи с дъщеря ми.Бяхме на Балкана на гости,в една вила.Детето беше на двора когато видях много стара баба,с тояжка да гледа към нея.Прибрах я и се оказа,че никой не познава бабата.Съседите се знаят много добре.Детето се разболя,посетихме лекар.Изписа и антибиотик,но тя ставаше все по-зле.Залиня,за кратко време не се хранеше,бе кошмар!Посъветваха ни местни хора,да я заведем при жена която лее куршум.Беше стара и не ни пусна вътре с нея.Не знам,какво направи,но дъщеря ми поиска да яде и оздравя.Помня това чудо.Намерете някой да лее куршум-помага колкото и да не вярават някои хораУспех!
4
0
Иванка
Иванка
16.02.2014 13:20
Благодаря Ви за съвета. Бъдете живи и здрави
2
0
Иванка
Иванка
12.02.2014 15:16
Благодаря Ви и нека Бог да Ви дари с много здраве. Амин!
0
0
Аvrora
Аvrora
10.02.2014 15:57
Здравейте, г-жо Димова! Аз като бях малка доста често ми се случваше да ме урочасат. И моята баба се побъркваше от притеснение. Още помня как ми баеше, когато ме урочасат, казваше ми нещо като стихотворение и ме приспиваше с него. Не знам дали наистина то е било подействало или защото преди да започне да ми го казва ми бяха лели куршум. Ще Ви кажа какво точно правеше тя. Лягах в краката й, когато не се чувствах добре и започваше да ме гали по главата след това казваше нещо като стихче или не знам как точно му се казва - "Лази мишка по полица влачи тиква за гъзица. Миш пръдна - тиква спука. Да се пукнат зли очи, кой детето ми урочи". И винаги носех червен конец с око. Пак Ви казвам, не знам дали наистина това е помагало. Помня, че веднъж ми каза, че когато започне да повтаря стихчето аз започвах да се прозявам. Дано да Ви помогне по някакъв начин.
1
1
Иванка
Иванка
16.02.2014 13:17
Благдаря Ви много.Нека Бог да ви пази. Бъдете живи и здрави.
2
0
Иванка
Иванка
10.02.2014 16:41
Благодаря Ви много за съвета. Бъдете живи и здрави
1
0
2231
2231
07.02.2014 00:52
е не не са глупости аз съм припадала и повръщала от уруки ... и само леенето на коршум ме е спасявало.отиди наистина при някой който знае какво да прави с леенето че има някой където само леят....
0
1
Иванка
Иванка
12.02.2014 15:18
Благодаря Ви за съвета. Бъдете живи и здрави.
0
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: