Ezine.bg»Споделени Истории»Мистично»Преживях сънна парализа

Преживях сънна парализа

Преживях сънна парализа
Здравейте приятели. Този път историята ми е малко по-различна. Заинтересувах се и видях, че и други хора са преживяли това което и аз, а именно сънна парализа. Това е състояние в което мозъкът ти е буден, а тялото заспало, сънуващия се опитва да се събуди, а всъщност той е буден без да го осъзнава. Не можеш да мърдаш и ако се плашиш, лесно ти се привиждат сенки из стаята, чуваш звуци, какво ли не, страховете ти стават истина.

Случи ми се преди година и половина. Стоях на компютъра до късно, може би до към 3:30 след това си легнах, гледах малко ТВ и като ми се доспа го изключих. Изведнъж започва да става нещо много странно, усетих някакви вибрации започващи от краката които бързо обхванаха цялото тяло, беше като истинско, не можех да помръдна, можех само да си отворя очите, усещах някаква енергия и се уплаших още повече, от това последваха допълнителни ужаси, започнах да чувам стъпки отвън в двора, постепенно те се приближаваха.

Отвори се вратата на стаята ми и нещо през парапета на леглото скочи право върху мен, видях много зор, бях на ръба на страховете си, но не можех да помръдна, а през цялото време чувах някакви призрачни звуци, които ми бяха изправили всеки косъм по тялото. Всичко приключи може би за секунди, но на мене ми се стори, че това ме държеше към 10 минути. . . 10 минути, но не забравими.

Усещането е наистина ужасяващо и ако не си запознат с това имаш чувството, че ще умреш от страх. Всичко изглеждаше толкова реално, а действително това се беше случило само в съзнанието ми. Случвало ми се е след това още 3 или 4 пъти, вторият път не знаех за какво става въпрос още и тогава ме беше много страх.

Беше по-различно, нямаше звуци, но пък имаше стъпки и видях една висока бяла изкрюща сиянка в стаята си, която се втренчи в мен и изчезна, отново не можех да мръдна, но това всичко приключва бързо и след това си е бая шокиращо. Последният път когато ми се случи, вече бях запознат с това и осъзнавах какво става, пак бях парализиран и когато си в такова състояние, можеш да си помогнеш само със силата на мисълта, казах си "Това не е реално".

Повторих си го 2 3 пъти и изведнъж ме отпусна, бях стреснат отново, защото чувството е неприятно и никой не би искал да го изживее дори и на шега. . . хубавото е, че вече мога да се контролирам, но когато страхът и паниката надделеят в тоя случай, тогава започва истинския ужас за теб, звуци, стъпки, присъствие, сенки, какво ли не и когато запалиш лампата няма нищо. Доста си е плашещо, не пожелавам на никой да преживее това нещо, ще ми е интересно ако някой от вас го е преживял да коментира
Благодаря за вниманието.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (16)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
10.09.2018 22:26
Сънната парализа е предварителен етап от предстоящо излизане извън тялото. Винаги е стесиращо. На-лошия път, когато ми се случи се наложи и аз да се помоля и наистина свърши мигновенна работа. Когато ми се е случвало много често са ме нападали като се представят за лицето на спящия ми съпруг. Научих се да ги отблъсквам като им се карам и стряскам аз. Перфектен начин, ако много често ви се случва и не знаете как да се защитите е просто всяка вечер преди да заспите си представяте, че правите енергиен щит около цялото ви тяло от главата до пръстите на краката. Не се подлъгвайте по простотата на метода, найстина е мнооого ефикасен. И най-важното това, че ви се случва всъщност е много добра новина за вас като осъзнати същества :) Поздрави :)
5
0
Анонимен
Анонимен
26.03.2018 01:47
Здравей неиздържах и исках да споделя .Аз изпитвам това през ден не знам какво да правя вече,винаги е много страшно преживяването,винаги в този миг нещо ме дебне,пипа говори .Жена ми знае и винаги когато съм в това състояние ме сръчква здравата за да мога да изляза от това състояние.Толкова често ми се случва ,че даже експериментирам ....пробвай да се отдалечиш от тялото когато ти се случи пак много е интересно ,обаче чубството за страх се увеличава колкото повече се отдалечяваш от тялото си.Даже съм развил метод да прогонвам лошите сенки....като им заповядвам да изчезнат....например,, В името на Исус Христос ви/ти заповядвам да ичезнеш/те далече от мене!"....да знам какзвучи но...действа винаги.
4
0
stefan
stefan
26.05.2016 19:31
da tova e smata I na drugia den ima po4inal 4ovek citat tia idva izvednaj 4aka6 ili ne 6te te otvede
2
0
Теди
Теди
30.03.2016 22:04
аз една вечер сънувах че виждам нещо странно (може би дух) и ми се парализира тялото,онемявам и искам да се събудя събуждам се но пак съм няма и парализирана и на третия път се събудих но не бях уплашена много,не ми направи спечатление,защото вярвам,че Бог е тук и ни пази
5
3
Жасмина
Жасмина
13.03.2016 20:43
Здравейте, казвам се Жасмина, на 24 години.Случайно попаднах на тази информация и леко се успокоих,че не само аз съм изпитвала това ужасяващо нещо.Страшно много пъти ми се е случвало. В началото се започна със странни сънища- гледах се в едно огледало бременна и бях булка,но с бална рокля, друг път се гледах в огледало и започнаха да ми окапват зъбите и кожата... и винаги ми се е случвало когато си лягах следобед и съм сама вкъщи.Беше наистина страшно, първо сънувах странни кошмари, и после вече с демони, събуждах се защото имах чувството че някой ме пипа, по гърдите и половите органи. Чувствах се ужасно, не можех да помръдна,опитвах се да извикам за помощ,но не издавах и звук... изпитвах ужас все едно ме изнасилваха. Всичко беше много реално.Мина време и ми се случваше отново и отново.Бях много уплашена, споделих на родителите си,но те ми казаха че това са глупости. Бях наистина много зле, страх ме беше.Мислех да отида на църква и да поискам помощ от свещеника.Но не го направих. От тогава никога не спя следобед. И отдавна не ми се е случвало.
39
2
Мери
Мери
03.03.2016 21:59
Аз имам сънна парализа от 2 години. През първата година всяка нощ сънувах странни сънища с демони , които ми говореха , но не ги виждах. Миналата година имаше малък период, в който спряха сънищата , но това не беше за дълго време и след месец/два пак започнаха и различното беше , че вече виждах образ на създание. До толкова свикнах с тези сънища , че вече дори ми е странно като се случи така че да не сънувам тези създания и не си говоря с тях. До колкото се информирах тези демони се хранят със страха и гнева , който изпитваме по време на сън . Страшното е , че вече има и смъртни случаи...
36
1
А.
А.
02.12.2015 23:06
Аз съм момиче на 16 години и преди 3 дена за първи път ми се случи такова нещо. Бях си легнала към 23:00ч. по гръб и ръцете ми бяха точно до тялото. Беше ми студено и се бях завила през глава със завивката ми. По едно време усетих , че съм будна , но не можех нито да отворя очи, нито да раздвижа част от тялото си. В този момент усетих как някой или нещо ляга до мен и започва да ми повтаря името. Адски много се панирах и почнах да се опитвам да помръдна , за да видя какво става, но не можех. Усетих как това "нещо" застава точно над мен. В този момент отворих очи, светнах си нощната лампа и нямаше нищо. Много се уплаших, не бях способна да заспя около 1 час след тази случка. Днес прочетох в интернет, гледах клипчета и т.н. Може би е от това, че съм на квартира сама, без родители, съквартиранти или сестра ми. И пък лесно се плаша, така че след като прочетох повечето неща съм по-спокойна.. НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ МИ СЕ ИСКА ДА СЕ СЛУЧИ ОТНОВО.....
4
3
Зорица
Зорица
30.03.2015 16:11
Здравей аз се казвам Зорица и сам преживяла сащото като теб но малко по страшно в моя краи това се нарича Мрава за нея можеш да разбереш повече от интернет и да това е истинско дали е точно дело на мрава или на дух незнам но намен той ми проговори. Бях се сабудила кам 03:00 часа през ноща погледнах часовника и пак затворих очите уж да поспя бях легнала по гръб а крака на мъжъми беше върхо мен амоите раце бяха върхо крака на мъжами изведнъж се вцепених неможех да помрадна нито да проговоря опитвах да стисна кракът на мъжъми но безуспешно опитах да му кажа нещо но езиками сякаж беше надебелял и издавах само някакви хрипящи звуци тогава започнах да се оглеждам за да видя нещо защото знаех за Мравата и с периферното си зрение видях нещо като лице но неможах да видя очи уста или нос само бял крог отстрани до спалнята на около 20 сантиметра от мен тогава той ми каза с подигравателен тон "какво спи а спи" всеедно ми се присмива че съм изплашена и немога да сабудя мъжътми и след това ме отпусна и тоа не бяха секунди а няколко минути гласът му беше толкова красив и спокоен точно както оисват гласът на вампирите като камбанен звън дали е дело на мрава или не незнам но аз поне несе страхувам от непознатото защото всички ние и хора и ангели и демони сме саздадени от един от "Всевишния" и всички си имаме някаква мисия в този живот но незабравяйте че имаме нещо много ценно и това е нашият мозък а внушението е нещо могъщо.
С уважение Зорица от Кочан.
4
0
Sanyto
Sanyto
13.03.2015 21:29
И аз нз дали точно това което ми се случи на 2 пъти е сънна парализа или нещо друго. Първият път когато ми се случи синът ми беше на 2 или 3 месеца. Както си спях и изведнъж ми се присънва че е допълзял до главата ми на върха на главата ми и е седнал там . И викам >>>>>> Името му
0
1
Sany
Sany
13.03.2015 21:31
Старнно толкова много написах къде отиде целият текст ?
0
0
Галин Вванов Ганев
Галин Вванов Ганев
12.03.2015 19:02
и на мен маи 3 секунди или 4 секунди незнам мно се уплаших и не мърдах виждах мъртвата си баба и като ме пусма и мърдах видях че е сушилника страно уплаших се много
1
0

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
51
44
32
20
10
Дай твоята оценка: