Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Силната му любов и моята незаинтересованост

Силната му любов и моята незаинтересованост

Силната му любов и моята незаинтересованост
За пръв път сядам да пиша в подобен сайт, но може би имам нуждата да споделя с някой всичко което се случва с мене. И така на 20 години съм и до преди няколко дни имах сериозна връзка с момче, което беше готово на всичко за мен, момче което беше лудо влюбено и все още е. . Естествено правил е грешки, но в сравнение с това което аз направих неговото е нищо. Много пъти лягаийки си сама вечер в леглото се питах дали това е момчето, с което искам да съм.

Имала съм сериозна връзка преди него, но чувствата които съм изпитвала са били много по силни и истински отколкото тези които изпитвам сега, дори се запитвам изпитвала ли съм изобщо нещо някога към него или просто съм се оставила да съм с него за да да запълня самотата която съм изпитвала.

И така година и половина бях с този човек. Имах чувството че го мразя не исках да го целувам не исках да лягам до него не исках да го виждам . . и въпреки моето ужасно държание той беше с мен и ми повтаряше колко ме обича. И естествено е както сами се досещате щом се появи друг аз веднага се впуснах в нещо ново. да в началото нямаше нищо просто си пишехме и така докато една вечер не преспахме и той не се превърна в коренно различен човек.

След първата ни вечер заедно побързах да оставя приятеля с като не споменах, че има друг а просто написах смс - "не мисля че имам чувства, няма смисъл да продължаваме" и започнах да чакам , да чакам другия който незнайно как завъртя главата ми по този начин, може би това че спря да ме търси ме накара да полудея и да търся причина защо го прави, имам чувството че се побърквам мисля само за него, не ям , будя се посред нощ за да проверявам дали случайно не ми е писал и наистина не знам как да постъпя
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Desislava
Desislava
23.03.2014 13:50
Още те тресе пубертета теб! Свестните момчета в днешно време са много малко и като намериш трябва да си седиш на г*за. Сега тичай и се прави на глупачка заради някой, за който си била еднократно забавление!
3
0
Дани
Дани
23.03.2014 00:31
И аз съм на мнение,че е трябвало да се разделиш с него,когато си разбрала,че нямаш нищо към него.Сега явно нещата за жалост се обръщат,ти си влюбена, а друг е безразличен.
1
0
аз
аз
22.03.2014 16:43
Прочетах историята,прочетах коментарите. При наличието на такива коментари съм сигурна,че няма да разказвам моя история тук.Ако нещата в живота бяха черно-бели, то нямаше да е интересно. Като няма тръпка,особено в любовта, за какво тие?Естествено е да потърсиш друго,друг. Така че, драги, не нападайте хората, това е просто любов и не винаги е в двете посоки.
2
1
mimi321
mimi321
18.03.2014 12:02
Е сега си намери майстора. Ти ще бъдеш влюбената, а той безразличния.
2
0
анонимен
анонимен
06.03.2014 00:00
Е ти си бахти тъпата и долна безразлична коза! Момчето дало мило и драго за тебе,а ти като най-долната п***а си му направила мръсно зад гърба му...Ми заслужаваш си го тва сега. :)
1
0
Звездо
Звездо
01.03.2014 14:30
А може и момчето да се е усъмнило,да те е усетило и да те е тествало... И в крайна сметка това да е бил негов приятел примерно , но няма значение. Не прави глупости ... Това всичко се е случило защото не си се поставила на мястото на момчето, а си си гледала собствените задни части.
1
0
Вили
Вили
12.02.2014 12:25
За жалост всичко на този свят се връща и то тъпкано.Което в никакъв случай не значи,че трябва да бъдеш с човек към когото нямаш чувства,защото по този начин нараняваш и него и себе си.По -правилно е било да прекъснеш връзката си в момента, в който си разбрала,че нямаш чувства към момчето.Това е твоята грешка, за която вероятно съдбата те е наказала. Но ти си само на 20 години и животът е пред теб и твоя човек те чака някъде там...
0
0
Х
Х
09.02.2014 22:14
По-добре да бъдеш повече обичана, отколкото ти да обичаш. Бъди с този, които се грижи за теб и ти помага в живота.
5
0
иван
иван
06.02.2014 10:10
обади му се ти тогава
3
2
Але
Але
05.02.2014 20:15
На това му се казва " Всичко се връща"
Държала си се гадно, сега е ред с теб да се държат гадно.
9
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: