Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Изоставена и на ръба на лудостта...

Изоставена и на ръба на лудостта...

Изоставена и на ръба на лудостта...
Здравейте мили дами! Много мислих и реших да разкажа за своята мъка тук! Аз съм на 18 години и преди 9 месеца срещнах момчето, което преобърна живота ми.

Влюбих се безумно в него, а сега го обичам повече от всичко на света. Бяхме щастливи, той не спираше да ми повтаря колко ме обича, как никога не би искал да се разделим, как иска да има деца от мен, как не иска никога да бъда с друг.

Тези негови думи ме правеха най-щастливата на Света.Наистина. Не беше перфектно, защото той не ме караше да се чувствам като принцеса, само говореше красиво.

Нъпреки всичко, аз го обичам и не мога без него. Винаги съм го разбирала, никога не съм му правила сцени или скандали, във всичко го подкрепях, финансово и морално.Винаги бях до него!

Той е първата ми любов и се надявах да бъде единствена. Имахме толкова планове, записах задочно заради него, за да сме заедно. Толкова мечти и сега съм на ръба да полудея.

Един ден просто ми каза, че иска да е сам.Обича ме, но иска да е сам?!.Това е...Не можах да повярвам какво се случва, дори още не го вярвам. Този ден беше ужасен!

Исках да умра, не можех да приема нещо, което си мислех, че никога няма да се случи. Нещо, което той хиляди пъти ми обеща, че няма да се случи.

От тогава не съм на себе си. Плача постоянно, не ям, отслабнах за отрицателно време. Не съм същата, каквато бях. От мен остана развалина. Не съм добре.

Не знам какво да правя и как да се преборя с проблема. Добре, че приятелите ми са до мен и ме подкрепят, защото иначе щях да полудея от мъка.

Моля Ви за помощ, защото от ден на ден нещата стават по-зле, аз ставам по-зле. Моля Ви, ако някоя от вас е преживяла същото нека ми даде съвет, защото вече не издържам на цялата тази мъка!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
...
...
09.01.2014 09:41
Аз също се намирам в подобно положение като твоето. Само дето аз го срещнах когато бях на 16 и имахме 3 годишна връзка. Той скъса с мен като за причина даде моите грешки от връзката ни (аз съм убедена, че грешах във връзката ни, но нека ти кажа, че и той имаше страшно голяма вина). Както и да е бях прекалено наранена, че да споря чия е вината, затова просто приех факта и се опитах да живея с него. Един месец след раздялата ни разбрах, че той ми е изневерявал последните ни 3 месеца заедно, а сега дори плануват да живеят заедно. Да не говорим, че аз също записах задочно за да можем да бъдем заедно. Като цяло бях настроила животът си, за да бъда с него. Споделям ти своята болка, за да видиш, че има и по лоши варианти. Не казвам, че приятелят ти не ти е разбил сърцето...но поне не сте прекарали толкова много време заедно както аз пропилях своите 3 години в опити да задържа връзката ни, докато той си е гледал настрани. :)
Дано това което ти казах да ти е било от помощ. Дръж се...аз не виждам скоро да дойде краят на моята болка, но искрено се надявам ти да се оправиш скоро. :)
0
0
Таня
Таня
26.11.2013 09:43
Просто намери друг.
0
0
ива
ива
13.01.2013 18:28
да,била съм в същта ситуация и не искам да те разочаровам,но знаеш ли какво се случва няколко месеца наред не искаш да виждаш никой и нищо,а след това намразваш света,ставаш безчувствена кучка,не ти пука за нищо и никого,там остава рана ,която цял живот неможе да се забрави
0
0
ирина
ирина
18.11.2012 23:42
да ли ти е наранил ако ти звъни той твоя приятел тръгни, се ти от него, както той се тръгна той от теб,нарани го, ти както си заслужава този неготник,подлец и, измамник.намери се приятел и го, накарай да те ревнува и,ще видиш че ще подейства този трик.
0
1
Меги
Меги
11.09.2012 20:36
Съгласна съм с останалите!!! Ще добавя само едно. Това,което не те убива те прави по - силна !!! ;)
0
0
Германката
Германката
22.08.2012 17:43
Мило момиче,напълно нормално е да се чувстваш така,след като толкова време си слушала обичам те и не искам никога да се разделим....И аз когато бях на твоята възраст постъпвах така,след раздяла живота ми свършваше,но не е така.Това ще те направи по-силна и не толкова доверчива към мъжете,защото те на думи са силни,а на дела са пълна нула.Ще мине време и ще намериш наистина любовта на живота си,както се случи и при мен,и ето сега чакаме и третото си детенце да се роди.Пожелавам ти успех,горе главата и не им вярвай на мъжете!
0
0
Мариян
Мариян
17.08.2012 23:19
Понякога трябва да оставиш любовта да си тръгне от теб независимо дали си готова за това,а от това толкова много боли че не мога да ти опиша с думи
Знам как се чувстваш и тази част от теб никога няма да е същата но в живота трябва да се опиташ да разбираш и другите макар от това да изпитваш нечовешка болка
Казват че човек може да понесе толкова болка колкото бог му е отредил,намери изход иначе ще попаднеш в капан от който може и да не успееш да излезеш и това да ти коства живота
0
1
Дида
Дида
16.08.2012 00:12
Да си наивен на 18 е съвсем нормално нещо и без да се опитвам да звуча мъдро, човек трябва да премине на време през подобни драматични любови, за да стигне най-накрая до истинската, за която явно ти си мечтаеш. Иначе конкретен съвет за преодоляване на това състояние нямам - според мен просто трябва да мине време. Смятам, че е хубаво да излизаш и да правиш всичко, което си искала, но поради една или друга причина, с него не си успявала...
0
0
Лили
Лили
09.08.2012 15:23
Вероятно няма да ми повярваш, но и на мен ми се е струвало че света свършва, имала съм не малко раздяли на твоята възраст ,веднъж даже ревах непрекъснато дни на ред. От тогава минаха години, сега даже не си спомням как се казваше и как изглеждаше. Просто не е бил твоята половинка не се отчайвай, ще срещнеш истинският.
0
0
митко
митко
04.08.2012 13:12
Ще ти кажа от личен опит, нормално е на вашата възраст, човек да иска дистанция от време на време. Прекалено сте малки, нямате опит, и човек започва изведнъж да се задушава от такива сериозни отношения. Остави го малко на спокойствие, да си поотдъхне, може би не е готов за толкова сериозна връзка. В никакъв случай не го търси или преследвай, защото тогава може да те намрази. Прекалената натрапчивост и любвеобилност понякога се превръща в преследващо чуство и не свършва с хубаво.

Не му се обаждай, не го търси, той сам ще се обади като дойде момента за това. Не му показвай, че си наранена, да не те съжалява, защото връзките от състрадание свършват бързо. Като не си около него той сам ще реши, дали те обича и дали иска да бъде с теб и ще видиш, че скоро ще те потърси. Всичко друго е грешка!
0
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: