Как да го забравя

Как да го забравя
Здравейте! Аз съм тинейджърка. Зад гърба си имах връзка с момче, което много обичах, но се разделихе. Преди около 1 година се запознах с друг по случайност. Както се вика съдбата ни срещна. Писала съм тук истории за него, но моля ви помогнете ми, дайде ми съвет. С 2 години той е по-голям от мен. Бяхме заедно почти година. Отношенията ни бяха чудесни, освен когато се карахме. Винаги съм се правела, че не ми пука, а всъщност не е така и той го знаеше.

Правил е големи глупости, но винаги съм му прощавала. Когато се карахме винаги ми теглеше майната и на другия ден звънеше, за да се оправим. От 1 месец вече всичко се промени. Започна да ме ревнува страшно много. Забрани ми да си пиша с момчета, искаше да прекратя приятелските си отношения с всеки от противоположния пол. Послушах го, докато не почна да си въобразява, че имам тайна връзка с бившия си.

Това тотално ме съсипа просто не можех да повярвам че ме има за леко момиче. Доказах му, че не е така . Започна да се дразни от факта, че много момчета ми харесвали снимките в фейсбук. Нищо не можех да направя по този въпрос. Той започна да се нерви много и един започна да прави лоши дела. Най-накрая реши да сложи край на връзката ни.

Това ме съсипа и просто все още не мога да повярвам за това. Искам да си го върна, но той не иска. Казва, че не иска да има нищо общо с мен, лъже, че има приятелка (за да ревнувам) махна ме от приятели, прави се, че не ме познава, иска да го забравя. Как да стане? Не мога да си обясня нищо от това. Искам да бъдем заедно, но как да го върна?
Моля ви, помогнете ми!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
ооооооо
ооооооо
04.06.2014 09:54
Не си длъжна на никого да доказваш каквото и да било или да променяш начина си на живот заради някого, ако не желаеш! Аз лично такива постановки не бих търпяла, а да не говорим за обиди или лошо отношение...Помисли сериозно, дали наистина си струва да се вкарваш в такива филми само, защото на него така му харесва. Ревност, обиди, забрани....мога още да изброявам...Не забравяй, че "Вълкът козината си мени, но нрава НЕ"! Мъже мнооогооо...Не се подценявай!
5
0
diopside
diopside
28.05.2014 01:15
"Започна да се дразни от факта, че много момчета ми харесвали снимките в фейсбук. Нищо не можех да направя по този въпрос."
Сигурна ли си? :)

Не се заблуждавай, че лъже за приятелката си. Прежалил те е и с право.
0
0
ооооооо
ооооооо
04.06.2014 11:56
И какво лошо има в това, че момчетата харесвали снимките и във фейсбук? Друг е въпроса, ако е дала повод за нещо повече. Мисля даже, че би трябвало да бъде горд с това, че момичето, което е избрал е толкова харесвано и сред многото обожатели е избрало точно него. По ли хубаво щеше да бъде, ако под дадена нейна снимка прочете коментар: "Ух, че си грознааа!" Едва ли би му станало приятно. Тогава друго щеше да се пита...Дайте сега да живее като някоя монахиня или пък да се "зачухли" с някое фередже, та да не би да я хареса и някой на улицата като излезе...Става въпрос за младо момиче, а не за омъжена жена...макар, че и много от омъжените не биха търпели подобно отношение.
0
0
Теди
Теди
10.05.2014 13:11
Здравей, до преди време бях с мъж, който беше ужасно ревнив, ревнуваше от всичко и всички, от приятели, от колеги, дори от приятелките ми, правил ми е ужасни скандали, разплаквал ме е много пъти. Въпреки това го обичах и винаги прощавах, мислех си че не мога да живея без него, само при мисълта, че можем да се разделим, направо полудявах. Бяхме заедно 4 години, в крайна сметка се разделихме защото той реши че обича друга. Преживях го много много тежко, не спях и не ядях седмици наред. Когато мине известно време обаче осъзнаваш, че такъв човек не ти е нужен, той не ти дава нищо, само взема и те ограбва. Най-трудното е да преживееш раздялта,но колкото и трудно да ти се струва, повярвай, ще го забравиш, и със сигурност един ден ще срещнеш човек, който ще те уважава,а няма да те нарича лека жена, ще ти има доверие и най-важното ще те обича и няма да търси причина да си тръгне, а напротив всеки ден ще намира такава за да остане. А и ти си в такава възраст, че имаш още много неща да изживееш, не посвещавай най-хубавите си години на човек, който не те обича и уважава. Успех! :)
4
0
niki1000
niki1000
22.04.2014 21:37
Едно момче като си каже нещо си държи на думата освен ако не даде 2-ри шанс!
2
0
Най-Добрият съвет
Най-Добрият съвет
22.04.2014 21:28
Просто трябва да го забравиш знам че не е лесно, ама трябва щом те е напуснал значи не сте родени един за друг
2
0
Синът на дракула
Синът на дракула
22.04.2014 21:35
Точна казано :)
0
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
20.04.2014 19:19
И моя приятел ми правеше такива ревности и проблеми. Направихме си общ скайп, имаше ми паролите от фб, от пощата, от навсякъде. Не съм му давала поводи и не съм се занимавала с други момчета. Накрая някак си отведнъж спря. Заедно сме си, обичаме се, но не ми прави скандали и такива ревности.
Незнам при вас какъв е случая, но май младежа си търси "повод" да се махне от теб, дори и начина да е такъв елементарен и простоват... Поговори с него насериозно и го питай за причината, не би могла да е толкова проста наистина.
3
0
Стойчо младенов
Стойчо младенов
22.04.2014 21:36
И това е решение обаче ако ти смени паролите ?
1
0
Марко
Марко
18.04.2014 19:25
Заеби го
1
1
eli
eli
16.04.2014 00:04
Аз бих го оставила на момента в който започне да ме ревнува,да ме задушава и да ми се налага.Каква връзка бих имала с такъв човек? В морето има много риба,мила не е единствения.Докато триеш сълзи по товс момче и си губиш времето с него,някъде има момче,което може да те направи истински щастлива.Така че високо
вдигната глава и широка усмивка .
1
0
Лиана
Лиана
13.04.2014 12:29
Не си заслужава да си с него, колкото и да продължаваш да му доказваш той пак ще си търси причини да те обвини. Честно казано ако моят приятел ме заподозре така много ще се обидя и ще му се ядосам. Не е нормално, ако наистина иска да е с теб ще направи всичко възможно да те задържи - подаръци, внимание и жестове към теб, няма да се чуди как да се разделите. Поне така направи моят приятел, имах един колега от университета и му помагах с ученето, просто съм си такава обичам да помагам на всички. Когато приятелят ми разбра той не тръгна да ме обижда и т. н., напротив стана по-внимателен и направи всичко възможно да ме задържи, на всичкото отгоре въобще нямах намерение да го зарязвам. Хубаво си помисли дали би искала да продължиш с приятеля си.
5
0

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 5
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: