Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Помогнете ми, за да го забравя!

Помогнете ми, за да го забравя!

Помогнете ми, за да го забравя!
Здравейте!

Много ми е трудно, не знам какво да правя. Разделихме се с приятеля ми преди няколко месеца, бяхме заедно около 3 месеца, не сме имали някаква бурна и емоционална връзка така да кажа. По-скоро много спокойна и приятна - не се разделихме със скандал или нещо подобно, а като съвсем цивилизовани хора.

Просто нямаше как да бъдем заедно тогава, но аз не мога да спра да мисля за него дори след толкова време. Занимавала съм се с други момчета, но каквото и да правя той ми е в глава. . бях му казала, че ми липсва, защото преди това ме потърси той, но реагира мн негагивно какво да правя, как да го забравя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
черен кротал
черен кротал
01.10.2013 16:06
да ти имам проблемите я се стегни здраво и си живей живота един ден ще се радваш че сте серазделили
0
1
Инчето
Инчето
30.09.2013 21:47
Здравей,аз е разделих с момчето с което излизах преди месец някъде,в началото ми беше доста мъчно,защото се чувствах предадена,а чувствата ми неотценени:)и ние се разделихме без драми,просто един ден му казах,че не се чувствам щастлива и че виждам,че той не е готов да предприеме крачка напред за нашите отношения и това е:)сега си пишем понякога,но мога да кажа с ръка на сърцето,че вече съм го преживяла и сега е просто спомен всичко за мен:)времето ще те излекува,намери си хоби,излизай с приятели и не го мисли много:)Успех!
1
0
gabiii
gabiii
30.09.2013 21:35
лекарството е друг да заеме неговото място
1
0
perfect
perfect
30.09.2013 21:12
Колкото и шаблонно да звучи помага времето. Виждай се с приятелки,развличай се, намери си хоби... Общо взето гледай да вършиш неща, които обичаш. Работа, занимания и такива разсейващи неща. Постарай се изобщо да не мислиш за него. Според мен това е лекарството.
3
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: