Не знам какво да правя с неговото отношение

Не знам какво да правя с неговото отношение
Здравейте, ще се опитам колкото се може по-накратко да разкажа моята история.

От 2 години съм с едно момче преминали сме през много неща с него. В първата година той не беше толкова сериозен към мен и имаше много момичета с които излизаше и флиртуваше. Доста пъти се карахме заради това ама той продължаваше накрая си казах, че това ще е края обаче той тогава започна много да съжелява и т. н и му дадах още един шанс и наистина от тогава той много се промени. Обаче започна да ме ревнува от всичко и постоянно се карахме дори когато някои от приятелите му ме заговори.

Та наскоро ме видя с две приятелки и едно момче което не беше с мен и се опитах да му го обесня, че дори даже не си говоря с него, а той дойде започна да ме псува и убижда даже ми се изплю в лицето защото така правел на долните курви като мен. И сега естествено много съжелява и иска да му простя обеснява ми се, че полудявал когато има момчета около мен . . . сега се чудя какво да правя да му простя ли. . да му дам ли шанс [Още подобни истории тук]

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Лий
Лий
22.04.2014 13:01
Е, не не мога да разбера, този сайт се напълни с подобни истории... Как ще позволяваш на някой да се държи така с теб, сигурна съм, че скоро ще почне да ти посяга. Ако те накара да се самоубиеш ще го направиш ли? Напусни го и върви напред, така само се тормозиш, дано не си зависима от него в нещо.
2
1
Митака
Митака
22.04.2014 12:51
Ти си един от малкото случаи в които бих те посъветвал да му дадеш шанс ОБАЧЕ говори с него ,кажи му че държиш на него и го уважаваш много ,но такова отношение никога повече да не ти показва,кажи му че няма смисъл от тази прекомерна ревност и ако досега ти няма доверие ,няма за какво да продължавате връзката си и най важното кажи му че ще му простиш,но това зависи от него ,от това какво ще ти покаже като отношение ,защото не сме на 5 да си кажем приятели ли сме ,сдобрихме ли се...ако е готов да бъде по сдържан, ще си проличи дали заслужава прошката ,иначе файда :)Това е мое мнение ,както искаш така постъпи и успех :)
0
2