Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не знам какво да правя вече с него

Не знам какво да правя вече с него

Не знам какво да правя вече с него
Здравейте,

Харесвам едно момче от моето училище, но не знам дали и той мен. Всяко междучасие сме заедно, не знам какво да правя с него, пише ми че съм се целувала толкова сладко и така нататък пише ми слънчо, бебчо. Днес например аз слизам долу при него, че той имаше практика и докато слизах се качваше едно момче с което си говоря най-редовно и се засякохме на стълбите (въпростното момче) беше доло и аз като го видях дори не поздравих другото момче а си го подминах.

Той започна как така по няква случайност ти слизаш той се качва и започна са се сърди и така на татък . . оправихме се. По късно излизам аз да пуша и какво да видя няква го гушнала аз побеснях и отивам там и тая се дръпна веднага а дръпнах започнаха отново караниците. Аз побеснях и влязох, после той дойде и се извини и така нататък. . аз като инат застанах пред колата на това момче което се засякохме на стълбите и той видя пак започнаха караниците направоо...

След това аз си тръгвам а той пред дск и ме чака . . аз му казах, че ако иска да е с мен да ми каже ако ли не аз да се оправям. . той вика по късно ще говорим и избяга някъде . . . както обикновено все бърза за някъде . . и аз си тръгнах. Прибирам се и му пиша дали иска да излезем той ми вика да ходя при тоя къде съм му се подпирала на колата. И пак караници и оправих ме се направо не знам какво да правя. Не знам дори дали ме харесва изведнъж е мил направо момче мечта в другия момент е направо ад . . но знам само че много го харесвам направооо . . моля ви дайте съвет какво да правя . . . .

Благодаря предварително . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Desislava
Desislava
23.03.2014 13:47
Вие, дребните, колко драма си вкарвате в живота... Абсолютно излишно е! И няма как някой да ти помогне на този етап, в който се впечатляваш от всичко. Ще мине време и на много неща ще спреш да обръщаш внимание. По-скоро се опитай да се съсредоточиш върху себе си, училището и приятелите, отколкото върху този как те погледнал, онзи как те подминал, другия как направил нещо друго.
1
0
Але
Але
22.03.2014 13:43
Няма как да разбереш 14 годишните... те даже незнаят гаджета ли са или не, а вече се карат на ден по 5 пъти. Така е било с нас когато сме били на тази възраст, но вече минали през това ни е трудно да го разберем.

А пък момичето го съветвам да не си трови нервичките, щом толкова се карате сега докато незнаете какви сте нещата няма да се променят за напред. С моето първо гадже изкарахме 2 години в постоянни караници, раздели и събирания през 2 седмици, ами то не си заслужаваше. По- добре го зарежи този индивид а то рано или късно ще намериш някой с който взаимно да се харесвате достатъчно че да не си вгорчавате живота поне. Успех :)
0
0
Lii
Lii
22.03.2014 13:07
Нищо не разбрах... Стегни се и не се занимавай с глупости. Прави нещо друго, да се разсееш малко и постепенно нещата ще се наредят.
0
0
iva23
iva23
22.03.2014 12:00
ми не знам...той ако те харесва ще ти каже че иска да излезете, ще ти обръща повече внимание, ще ти пише често...един съвет: не му пиши първо ти...това е тест...чрез него ще разбереш дали се интересува от теб...разбирам че го харесваш...но прави се на разсеяна не го търси...все едно не ти пука и тогава ще разбереш дали те харесва...излизай с приятели и така нататък...това е хода на жените.казвам ти го от личен опит.Успех! Ако не се получи баба винаги ми казваше "Голяма работа здраве му!"
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: