ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Да преодолеем раздялата!

Да преодолеем раздялата!

Румяна СалалийскаРумяна Салалийска
Ветеран
38314326
Да преодолеем раздялата!
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
Виж ››

Окончателно ви е напуснал и много ви боли, мислите си че никога нямада срещнете любовта, но винаги има следваща. Преодолейте болката от раздялата и я превърнете във втори шанс за любовта.

Обърнете гръб на миналото

Несъмнено всеки знае какво е да те зарежат. Всеки го преживява по различен начин, но за много от нас си е сериозна психическа травма. Когато половинката ви си отиде, идват чувствата на несигурност и самота. В подобен момент най-важното е човек да анализира състоянието си и да противодейства, колкото и трудна да се окаже тази битка.

Преодолейте болката и бъдете щастливи

Колкото и невероятно да звучи, изтърпим ли болката, ще се почувстваме много по-добре, отколкото преди раздялата. Направете всичко възможно да прогоните мислите за бившия си партньор постепенно и стъпка по стъпка.

Изстрадайте болката си, крещете, плачете, дайте израз на емоциите си, това много помага.

Спрете да идеализирате бившия

Да преодолеем раздялата!

Може би прекалено много идеализирате бившия си партньор. Е, време е вече да свалите розовите очила и да погледнете на него по друг начин.

Отворете очите си за света

Това, че самочувствието ви е пострадало при раздялата, не означава че трябва да се затворите вкъщи и да си скубете косите. Напротив, сега е моментът да си го върнете. Излезте навън, спортувайте, идете на излет в планината, медитирайте. Погрижете се за външния си вид, сменете стила на обличане и излезте с приятели.

Без Къде сгреших?

Престанете да се терзаете и непрекъснато да си задавате въпросаКъде сгреших? , защото от това няма никаква полза. Ако се затворите в мъчителни спомени, може да пропуснете много мигове, които биха могли да се окажат щастливи за вас.

Това е най-доброто решение

Да преодолеем раздялата!

Ще се почуствате по-добре ако си кажете, че раздялата е била най-доброто решение.

Бъдете смели и започнете от начало!

Намерете си някакво занимание или се върнете към старо хоби, което сте изоставили. Сега е моментът да изхвърлите всички вещи, които ви напомнят за бившия ви партньор. Дайте си шанс да срещнете нова любов, излизайте често. Ще видите, че животът пак може да бъде прекрасен!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest