ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Тери Хачър – 100 процента естествена

Тери Хачър – 100 процента естествена

РалицаРалица
Новак
15737
Тери Хачър – 100 процента естествена

Популярната 45 годишна актриса от хитовия сериал „Отчаяни съпруги“ обяви война на ботокса и пластичните операции. Наскоро Тери Хачър опроверга слуховете, че поддържа красотата си с ботокс, като качи за широката публика свои любителски снимки във Facebook.

„Реших да се снимам по хавлия, за да разкрия някои истини за „красотата“ . Надявам се това да ви успокои и да ви помогне да възприемате себе си по по-естествен начин“, написала холивудската актриса във фейсбук профила си.

Снимките Тери е направила след като си е взела душ, на тях звездата няма никакъв грим. Целта на правокацията била актрисата да покаже, че по лицето и тялото й няма никаква хирургическа намеса и че тя не се е обръщала никога към скалпела, за да се бори с естественото и остаряване.

„Излизайки от банята, преди да си легна“, било заглавието на снимките.

Тери Хачър – 100 процента естествена

„Мислих си за всички проклети коментари за лицето ми. Дали го обичате или мразите - това е моето лице – без операции, без импланти, и без значение какво говорят другите“, споделя още актрисата.

Основното послание, което Тери Хачър иска да отправи към дамите, е, че те са красиви в своите естествени форми и състояния. На някои от скандалните снимки актрисата от „Отчаяни супруги“ дори изкривява лицето си в най-различни не толкова приятни физиономии, за да докаже на неверниците своята сто процентова естественост.

Актрисата сравнява себе си със звездата от по-висок ранг Джулия Робъртс, на която се възхищавала искренно, защото също била почитателка на естествения вид на жените.

Звездата от „Отчаяни съпруги“ е родена на 8 декември 1964 г. в Сънивейл, Калифорния. Във вените на Тери Хачър тече ирландска, италианска и индианска кръв.

Любопитен факт е, че по време на снимките на сериала “Отчаяни съпруги” си счупва две ребра, докато снима сцена, в която тя пада върху сватбена торта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest