Поверия за бременни

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1529
Поверия за бременни
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
Практичен аксесоар за вашия дом:
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
28.00 лв.
Виж ››

Бъдещата майка никога не трябва да гледа към нищо грозно и страшно – това може да повлияе върху външността на бебето. Бременната не трябва да се кара и да се намесва в скандали, защото детето ще бъде нервно.

Бременната не трябва да се храни тайно, защото бебето ще бъде много плашливо. Бъдещата майка не трябва да си играе с котки, защото детето ще има много врагове, като порасне. Тя не трябва да стои близо до птица в клетка, защото детето ще израсне самотно, няма да има много приятели.

Бременната не трябва сама да плете, шие или да купува предварително дрехи за детето си. Това обаче не е забранено за роднините й, те могат да купят най-необходимото за бебето няколко дни преди раждането.

Бременната не трябва да седи на прага, на масата или на перваза на прозореца. Бременните не трябва да простират дрехи на простор, който се намира високо.

Бременната не трябва да прекрачва картофи или моркови, защото може да пометне. Не трябва да прекрачва и през дърва, защото ще роди трудно.

Преди раждане тя не трябва да подстригва косата си, ако иска детето да се роди здраво. Не е добре бременната да бъде снимана или рисувана.

Когато е изплашена, бременната не трябва да се хваща за лицето или гърдите, защото там бебето може да има родилно петно. Не трябва да се люлее празна люлка за бебе, защото в нея няма да има място за никого.

Ако иска детето й да расте в охолство, бременната не трябва да взима заеми по време на бременността. За да мине раждането леко, роднините на бременната трябва да отворят всички шкафове, чекмеджета и дори вратичката на фурната, когато тя излезе от къшата, за да роди, и да ги затворят едва след като раждането е минало благополучно.

Когато бременната отива да ражда, не трябва да се обажда на приятелки, за да мине раждането леко и бебето да се роди здраво.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest