Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Този мъж сбъдна мечтата си да стане модел на 60 години

Този мъж сбъдна мечтата си да стане модел на 60 години

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Филип Дюма
Снимка: facebook
Филип Дюма

Никога не е късно да сбъднем големите си мечти и ако не вярвате това, прочетете историята на 60-годишният Филип Дюма, който винаги е мечтаел да бъде модел, но едва наскоро го е осъществил.

Филип живее в Париж и подтикван от родителите си записва право. След завършването обаче така и не практикува професията си, а се насочва към филмовата индустрия.

Най-много от всичко обаче парижанинът искал да бъде част от света на модата и да представя дрехите на световноизвестни марки, но така и не му се отдава шанс до 60-годишния му юбилей.

Той никога не се отказал от мечтата си и независимо че годините напредвали, продължавал да си прави професионални снимки и да се явява на кастинги.

С появата и популярността, която осигуряват социалните мрежи, Филип решава да си направи профил, където да публикува своите фотографии. И отговорът на публиката не закъснява – само за дни публикациите му получават хиляди лайкове и споделяния.

Така Филип си осигурява договори с няколко агенции, а вече участва и в няколко професионални фотосесии и рекламни кампании.

Французинът шеговито коментира, че остаряването не е никак лошо и дори може да ти донесе световна слава, ако си бил достатъчно упорит.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати