Ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Любовните проблеми на съвременните млади хора са 6! Виж ги

Любовните проблеми на съвременните млади хора са 6! Виж ги

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
2 от 6 Снимки

2. От брака няма смисъл


В 20-те си години по-голямата част от съвременните млади хора поставят бракът и семейството на втори план. Докато са млади, те се стремят към образование, кариера, пътувания, трупане на житейски опит. В това, от една страна има смисъл, тъй като, когато дойде време за деца, те ще са независими и зрели хора. Проблемът обаче се появява, когато и след като прехвърлят 30 години, подценяването на здравото партньорство продължава, а на 40 години се превръщат в самотници, които са на крачка от самоубийство.

Факт е, че съвременните млади хора по-трудно се обвързват, а причините да не успяват с поддържането на успешна и дълга любовна връзка според психолозите са няколко.

В галерията ни може да видите какво най-често са споделяли поколението Милениал за проблемите си в любовта пред терапевти.

С термина Милениал се определят поколението между 20 и 30 години, което е израснало с интернет и социалните мрежи. Бумът на новите технологии според редица терапевти е сред основните причини младите хора по-трудно а създават връзки.

Какви обаче са конкретните обстоятелства, пречещи на любовта в новото хилядолетие, може да видите в галерията ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати