Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Йога»Четири йога пози за по-бърз метаболизъм и здрав стомах

Четири йога пози за по-бърз метаболизъм и здрав стомах

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
4 от 4 Снимки

4. Поза триъгълник


Тази поза подобява храносмилането и съдейства за топенето на мазнини в коремната област. За да я изпълните, трябва да се изправите и да раздалечите двата си крака, като лявото ходило трябва да е насочено напред, а дясното – встрани. Наклонете тялото си до кръста и с лявата ръка докоснете лявото ходило, а с дясната ръка протегнете по посока на тавана. Останете в тази поза за около минута.

Четирите йога пози в нашата галерия могат да ви избавят от стомашните проблеми и да ускорят метаболизма ви, така че да топите по-бързо излишните мазнини. Вижте кои са те.

Другият голям плюс на йогата е, че може да я практикувате у дома, когато сте свободни. Нужно ви е само желание и малко пространство, на което да изпълнявате позите.

Йогата е полезна за здравето и за фигурата ви, а ако практикувате редовно позите в нашата галерия, ще се простите с проблемите с храносмилането и забавения метаболизъм, от каквито страда почти всяка съвременна жена.

Тези пози ще укрепят мускулите на тялото ви и ще понижат нивата на стрес. Дори и да сте начинаещи в йогата, ще се справите с изпълнението им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати