Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Йога

Йога

Йогата в живота на модерния българин. Тренирай с нашите съвети за йога .
Всичко за РейкиЙогаВсичко за Рейки
15 Ноем.
Илияна Ангелова
Постигане на самадхиЙогаПостигане на самадхи
20 Септ.
Албена Атанасова
Какво е Виняса флоу йогаЙогаКакво е Виняса флоу йога
12 Септ.
Диана Иванова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Всичко за ПранаямаВсичко за Пранаяма
03 Септ.
Пранаяма надхвърля простия акт на дишане; навлиза в сложната връзка между дишането, ума и тялото. Пранаяма е врата към разбирането на дълбоката връзка между нашия дъх, тяло и ум.
Какво е Хатха йогаКакво е Хатха йога
02 Септ.
Хатха йога, древна практика, произхождаща от Индия, е холистичен подход за постигане на физическо, умствено и духовно благополучие. Вкоренена в санскритските думи ha (слънце) и tha (луна), Хатха Йога има за цел да
Как да постигнем баланс на дошите Вата, Питта и КафаКак да постигнем баланс на дошите Вата, Питта и Кафа
02 Август
За да постигнете баланс на дошите Вата, Питта и Кафа, е важно да следвате принципите на Аюрведа - древната индийска система за здраве и хармония. Ето няколко общи съвета. Определете своите основни доши
Най-големите ползи от йогата за женитеНай-големите ползи от йогата за жените
25 Юни
Йогата е може би най-масово разпространената и използвана древна система за практики - духовни, физически и умствени, чиято цел е да обединят духа и тялото, за да работят в синхрон за благото на човека.
С йогата срещу един куп болестиС йогата срещу един куп болести
27 Септ.
Едва ли за някого е тайна, че будитската система от здравословни упражнения, наречена йога, е полезна за здравето. В следващите редове нека поговорим повече за най-важните ползи от тази източна практика.
Лесни йога пози, които укрепват имунната системаЛесни йога пози, които укрепват имунната система
22 Март
Как йогата може да помогне при настинка? Ето кои йога пози ще ви помогнат да преборите неприятната настинка и да укрепите имунитета
Йога упражнения против целулитЙога упражнения против целулит
24 Ноем.
Нищо не предизвиква по-голям ужас от това да погледнете тялото си в огледалото и да видите целулит. Ето ефективни йога упражнения против целулит.
Какво е ходеща медитация и какви са ползите за здраветоКакво е ходеща медитация и какви са ползите за здравето
22 Ноем.
Ходещата медитация може да се редува с седяща медитация в сесии от 5-10 минути. Препоръчително е да медитирате боси - това ще удвои ефекта. Нека видим кои са основните здравословни ползи на медитацията при ходене
Лесна йога за стягане на ръцетеЛесна йога за стягане на ръцете
21 Ноем.
Практикуването на йога има много ползи за психическото и физическото ви благоденствие. Искате ли красиви и стегнати ръце без фитнес? Ето няколко упражнения - лесна йога за стягане на ръцете.
Йога упражнения против депресияЙога упражнения против депресия
12 Окт.
От гледна точка на йога, на хората с депресия им липсва жизнена енергия, тоест прана. По този начин депресираните трябва да се концентрирате върху йога пози и дихателни упражнения, които ще изпълнят тялото с въздух.