Йога

Йога

Йогата в живота на модерния българин. Тренирай с нашите съвети за йога.
Йога закони! Как да спрете другите да определят живота виЙога закони! Как да спрете другите да определят живота виЙога ни дава надежден щит срещу околните манипулации и позволява да бъдем в хармония със себе си. Вижте в следващата галерия най-полезните природни закони на йогата, които ще попречат на околните да определят живота ни
Да изглеждаш на 25, когато си над 50: Хали Бери разкри тайната на перфектната си фигураДа изглеждаш на 25, когато си над 50: Хали Бери разкри тайната на перфектната си фигураБери наистина е в невероятна форма, сякаш е на 25 години. Ето най-добрите съвети на Холи Бери, за да останем за дълго здрави, свежи и тонизирани.
Четири йога пози за по-бърз метаболизъм и здрав стомахЧетири йога пози за по-бърз метаболизъм и здрав стомах
03 Август
Антония Р.
Четирите йога пози в нашата галерия могат да ви избавят от стомашните проблеми и да ускорят метаболизма ви, така че да топите по-бързо излишните мазнини. Вижте кои са те.
Йога позите, които облекчават болките в гърбаЙога позите, които облекчават болките в гърбаЙога упражненията балансират ума и тялото, а някои тях са истински лек срещу болката. В галерията ни може да видите кои са йога позите, които ефективно облекчават болките в гърба.
Три йога пози за детоксикацияТри йога пози за детоксикация
18 Април
Антония Р.
Освен чрез правилно хранене, можем да детоксикираме организма си и с 3 лесни за прилагане йога упражнения. И трите пози не отнемат повече от 10 минути, но помагат да пречистите тялото си.
Йога позите, които са полезни срещу безплодиеЙога позите, които са полезни срещу безплодиеОсновно йогата е ефективна за подобряване гъвкавостта и силата на мускулите, както и за освобождаване от стреса и нервното напрежение. Но има и пози, които се смятат за превенция срещу безплодие.
Изгони стреса и напрежението с този лесен трик!Изгони стреса и напрежението с този лесен трик!Лекът за всяка болка на тялото се крие вътре в него. За да се излекуваме, да отслабнем и да сме здрави, е нужно просто за знаем как да използваме енергийните канали на тялото ни.
Удивително, но работи! Стойте в тази поза по 1 минута на денУдивително, но работи! Стойте в тази поза по 1 минута на денМоже и да не ви се вярва, но само едно сгъване на пръста може да ви отърве от излишните килограми и главоболието.
Ръководство за начинаещи: 5 лесни стъпки за започване на медитацияРъководство за начинаещи: 5 лесни стъпки за започване на медитацияСпомняте ли кога за последен път седяхте в някой тих ъгъл на дома си, бяхте сами с мислите си и в спокойствие със себе си – без някой постоянно да ви пита за нещо и да ви търси, за да свършите друго. Отдавна беше, нали!
Йога срещу газове и подут корем. Ето какЙога срещу газове и подут корем. Ето какСтомашните проблеми възникват, когато чревните бактерии не могат да разграждат храната правилно. Йогата може да намали газовете в стомаха и червата и да нормализира храносмилането, подобрява функционирането на черния дроб и. . .