Йога

Йога

Йогата в живота на модерния българин. Тренирай с нашите съвети за йога.
Кратка йога за отпускане на тялотоКратка йога за отпускане на тялотоВ днешно време всеки един от нас е подложен на стрес, който по един или друг начин ни се отразява психически и физически. Запознайте се с кратка йога за отпускане на тялото.
Ползи от хот йогаПолзи от хот йогаХот йогата или така наречената гореща йога е едно от най-популярните упражнения през последните години. Какво представлява хот йогата? Ползи от практикуването на хот йога.
С йогата срещу един куп болестиС йогата срещу един куп болестиВ световния ден на йогата, който се отбелязва ежегодно на 21 юни, нека поговорим повече за най-важните ползи от тази източна практика. При кои точно болести помага йогата?
4 йога пози за високо либидо4 йога пози за високо либидоПознаваме йогата като начин да се отпуснем, да се отървем от насъбралата се умора, начин да релаксираме пълноценно. Тя може да помогне и за повишаване на либидото:
Йога за изморени очиЙога за изморени очи
15 Юли
1
Admin
Уморените очи са проблем на почти всеки съвременен човек. Вижте йога упражнения за изморени очи.
Йога закони! Как да спрете другите да определят живота виЙога закони! Как да спрете другите да определят живота виЙога ни дава надежден щит срещу околните манипулации и позволява да бъдем в хармония със себе си. Вижте в следващата галерия най-полезните природни закони на йогата, които ще попречат на околните да определят живота ни
Да изглеждаш на 25, когато си над 50: Хали Бери разкри тайната на перфектната си фигураДа изглеждаш на 25, когато си над 50: Хали Бери разкри тайната на перфектната си фигураБери наистина е в невероятна форма, сякаш е на 25 години. Ето най-добрите съвети на Холи Бери, за да останем за дълго здрави, свежи и тонизирани.
Четири йога пози за по-бърз метаболизъм и здрав стомахЧетири йога пози за по-бърз метаболизъм и здрав стомах
03 Август
Антония Р.
Четирите йога пози в нашата галерия могат да ви избавят от стомашните проблеми и да ускорят метаболизма ви, така че да топите по-бързо излишните мазнини. Вижте кои са те.
Йога позите, които облекчават болките в гърбаЙога позите, които облекчават болките в гърбаЙога упражненията балансират ума и тялото, а някои тях са истински лек срещу болката. В галерията ни може да видите кои са йога позите, които ефективно облекчават болките в гърба.
Три йога пози за детоксикацияТри йога пози за детоксикация
18 Април
Антония Р.
Освен чрез правилно хранене, можем да детоксикираме организма си и с 3 лесни за прилагане йога упражнения. И трите пози не отнемат повече от 10 минути, но помагат да пречистите тялото си.