Йога

Йога

Йогата в живота на модерния българин. Тренирай с нашите съвети за йога .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво е ходеща медитация и какви са ползите за здраветоКакво е ходеща медитация и какви са ползите за здравето
22 Ноем.
Ходещата медитация може да се редува с седяща медитация в сесии от 5-10 минути. Препоръчително е да медитирате боси - това ще удвои ефекта. Нека видим кои са основните здравословни ползи на медитацията при ходене
Лесна йога за стягане на ръцетеЛесна йога за стягане на ръцете
21 Ноем.
Практикуването на йога има много ползи за психическото и физическото ви благоденствие. Искате ли красиви и стегнати ръце без фитнес? Ето няколко упражнения - лесна йога за стягане на ръцете.
Йога упражнения против депресияЙога упражнения против депресия
12 Окт.
От гледна точка на йога, на хората с депресия им липсва жизнена енергия, тоест прана. По този начин депресираните трябва да се концентрирате върху йога пози и дихателни упражнения, които ще изпълнят тялото с въздух.
Йога упражнения за бързо отслабванеЙога упражнения за бързо отслабване
09 Окт.
Избрахме най-ефективните и в същото време най-лесните за изпълнение йога упражнения за отслабване, които дори начинаещите могат да правят. Най-добрите и лесни йога упражнения за отслабване
Кратка йога за отпускане на тялотоКратка йога за отпускане на тялото
30 Септ.
В днешно време всеки един от нас е подложен на стрес, който по един или друг начин ни се отразява психически и физически. Запознайте се с кратка йога за отпускане на тялото.
Ползи от хот йогаПолзи от хот йога
28 Август
Хот йогата или така наречената гореща йога е едно от най-популярните упражнения през последните години. Какво представлява хот йогата? Ползи от практикуването на хот йога.
4 йога пози за високо либидо4 йога пози за високо либидо
09 Август
Познаваме йогата като начин да се отпуснем, да се отървем от насъбралата се умора, начин да релаксираме пълноценно. Тя може да помогне и за повишаване на либидото:
Йога за изморени очиЙога за изморени очи
15 Юли
1
Уморените очи са проблем на почти всеки съвременен човек. Вижте йога упражнения за изморени очи.
Йога закони! Как да спрете другите да определят живота виЙога закони! Как да спрете другите да определят живота ви
21 Юни
Йога ни дава надежден щит срещу околните манипулации и позволява да бъдем в хармония със себе си. Вижте в следващата галерия най-полезните природни закони на йогата, които ще попречат на околните да определят живота ни
Да изглеждаш на 25, когато си над 50: Хали Бери разкри тайната на перфектната си фигураДа изглеждаш на 25, когато си над 50: Хали Бери разкри тайната на перфектната си фигура
23 Дек.
Бери наистина е в невероятна форма, сякаш е на 25 години. Ето най-добрите съвети на Холи Бери, за да останем за дълго здрави, свежи и тонизирани.