Лазерно подмладяване на лицето

Лазерно подмладяване на лицето

Дамите искат да изглеждат свежи и красиви във всяка възраст. За съжаление, с годините кожата губи колаген, става по-малко еластична и не така тонизирана. Появяват се издайнически дълбоки бръчки и гънки.

Жените полагат всякакви усилия, за да забавят процесите на стареене и да запазят красотата и очарованието на младежкото излъчване. Лосиони, кремове, маски и специални бани идват на помощ в грижата за кожата. Тези практики са подходящи, но развитието на медицината предоставя истински ефективно лазерно подмладяване на лицето.

Процедурата предизвиква много спорове и дискусии сред нежния пол. Мненията варират от пълна подкрепа и твърдение, че това е прекрасна и ефективна процедура, до отричане на ефектите от терапията. За да се ориентират евентуалните потребителки на метода, ще предоставим положителни и отрицателни отзиви относно лазерното подмладяване.

Лазерно подмладяване на лицето - положителни отзиви

Лазерно подмладяване на лицето

За разлика от много други козметични операции, тази процедура е безболезнена. Затова се прави без анестезия. Това значи, че методът може да се ползва и от хора, които са алергични към анестетиците. На практика липсват странични ефекти. Процедурата е толкова проста и безопасна, че специалистите не са посочили възрастови ограничения.

Лазерът не само изглажда бръчките, но ефективно се бори и с други дефекти по кожата като белези, стрии и старчески петна. Лазерното подмладяване на лицето е безопасна процедура, а не сложна операция.

Това не е без значение, тъй като не са малко представителките на нежния пол, които отказват хирургическа намеса. Неприятни и непредвидени случаи в лазерното подмладяване се изключват напълно. Възстановяването настъпва в амбулаторни условия и престой в болница не се налага.

Лазерно подмладяване на лицето - отрицателни отзиви

Лазерно подмладяване на лицето

След процедурата се наблюдава зачервяване на лицето, което отминава след няколко дни. В първите дни след процедурата слънчеви бани не бива да се правят, както и да се ходи на солариум.

Най-добре изобщо да не се излагате на слънце. Процедурата трябва да се повтори няколко пъти, тъй като еднократната сесия невинаги постига желания резултат. Процедурата е скъпа и това е ограничение, което се оказва бариера пред много желаещи.

Анализирането, обмислянето и преценката на обективната необходимост от такава процедура ще помогнат на колебаещите се да вземат най-доброто за тях решение.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати