Хитринки за по-младежки вид

Хитринки за по-младежки вид

Всяка жена иска да изглежда на по-малко години, отколкото е всъщност. Някои козметични хитринки могат да помогнат на всяка дама да запази възрастта си без промени години наред.

На първо място трябва да се обърне внимание на грима. Забележите ли и най-малките бръчици около очите ви, време ви е да забравите за блестящия грим. Той само подчертава бръчките, а е ги маскира.

Камуфлаж на бръчките около очите може да се постигне с помощта на сенки с нежна структура, които са в нюансите на прасковата и шампанското.

Ако очите изглеждат подути, в средата се нанасят тъмно-кафяви сенки, това създава естествена гънка и добавя дълбочина на погледа. С възрастта устните започват да стават все по-сухи и да изглеждат по-тънки.

Хитринки за по-младежки вид

Ако искате те да са така сочни, както и в младите ви години, избягвайте тъмните цветове, както и матовите червила, защото те привличат вниманието към мимическите бръчки.

Очите не трябва да се гримират, ако имате руж на бузите и червило на устните. Решите ли да акцентирате върху очите, не трябва да имате грим върху устните и бузите.

Предпочитайте блясъка за устни пред червилото, защото блясъкът прави устните по-сочни. За да изглеждат устните по-млади и свежи, нанесете светло червило, върху което добавете блясък.

Използвайте неутрални цветове в грима си. Забравете за яркочервеното червило, съчетано с розов руж и тъмни сенки. Такива съчетания състаряват жената, затова ги избягвайте. За устните избирайте нежнорозови оттенъци, така ще изглеждате по-свежи.

Подчертайте красотата на кожата си с тониращ крем, като преди него нанесете върху кожата хидратираща основа. Нанасяйте го със специална гъба, а не с пръсти.

Ако се гримирате веднага след ставане от сън, а очите ви изглеждат подути, използвайте очна линия, за да стане погледът ви дълбок и изразителен. Ориентирайте се към кафявите нюанси.

Добре очертайте с молив веждите си, така кожата на лицето ви ще изглежда по-стегната. Не забравяйте да огънете миглите си, така погледът ви ще бъде красив и открит.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати