ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Женското дупе - магнит за мъжките погледи

Женското дупе - магнит за мъжките погледи

Бионсе

Възпитано или не - всички сме изпадали в ситуации, в които някой се заглежда в дупето на жена. Като се замислим процесът е взаимен – мъжете не спират да впиват погледи и да коментират дамските дупета, а от своя страна жените упорито се стараят да се поддържат и да изваят приятни форми във фитнеса или чрез поредната диета.

В много от дамските списания и предавания ще чуете съвети за това, как да „изваете” перфектното дупе с 20-минутни упражнения на ден или как спазването на тази или онази диета ще ви помогне да не натрупате тлъстинки в зоната около ханша.

Постоянно чуваме за най–различни конкурси от типа „секси дупе”, „мис секси дупе” и други подобни. На какво се дължи всичко това и защо мъжете предпочитат да се заглеждат по дупето на жената? Най–естественият отговор е, че това е част, която възбужда сексуалните фантазии у силния пол, също като гърдите.

Но защо това не се получава с ръцете, врата или косите на една жена? Защо например мъжките елени имат големи рога и привличат женските, или защо оперението на някои птици привлича мъжките от същия вид? С основание можем да се запитаме, защо мъжете се привличат от хубавото дамско дупе, дали просто не е заложено в самата им природа?

Нека разгледаме няколко предположения:

1. Мъжете обичат да се заглеждат по жени и дупето попада в списъка с обектите на наблюдение от чисто сексуална гледна точка – другите са гърдите и устните. Рядко ще намерите мъж, който да намери нещо сексуално в изрусената ви коса, в новата ви прическа, в добре направения маникюр или в поставените ви нови изкуствени мигли. Един джентълмен ще оцени и ще се възхити на всички тези подробности, но истинските сексуални дразнители ще са дупето и гърдите. Според някои проучвания дупето не е на първо място по обект на внимание от страна на мъжете, като губи това своеобразно състезание от гърдите.

2. От векове върлува теорията, че мъжете обичат жени с по широки и оформени ханшове, като причина за това е възможността на една жена да износи повече деца. Тоест един от мотивите може да е в чистото подсъзнателно желание на мъжа да осигури по–здрава майка, която да продължи поколението му. Не е лишено от логика, въпреки, че в днешни дни тази теория бавно, но сигурно губи своята тежест.

Сексапилно дупе

3. Закръгленото и изваяно дупе прави жената да изглежда по–женствена и придава финес в походката, а мъжете харесват грациозни жени.

4. Някои мъже просто полудяват при мисълта да сграбчат жената за дупето и да го размачкат в ръцете си. Мъжете обичат да докосват и галят женските гърди, по същия начин както го правят с дупето...просто това ги възбужда и им дава някакъв импулс.

5. Жените с пълни и добре закръглени дупета излъчват добро здраве и предизвикват сексуални желания. Не са редки и случаите, в които и други жени заглеждат тази част от тялото, просто защото изглеждат привлекателно. Явно привличането е природен феномен, без значение от пола.

6. Тази точка е малко провокативна, но в интерес на истината много от животните все още се съвокупляват, като мъжкият екземпляр е зад женския...това е препратка към животинското начало на човек. Генетично хората произлизат от приматите, които обикновено имат сплескани и плоски задни части. Едва, когато женската е готова за полов контакт тези части се увеличават, като по този начин тя дава сигнал на мъжкия, че е готова. Факт.

Извън всички тези предположения, нека просто приемем, че женските дупета са привлекателни за мъжете заради тяхната форма, големина и усещане.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 4
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати