ezine.bg»Статии»Красота»Какво знаем и не знаем за гърдите си?

Какво знаем и не знаем за гърдите си?

Какво знаем и не знаем за гърдите си?
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Женските гърди са мястото, върху най-често привлича мъжките погледи. С нарастването на годините гърдите постепенно губят своята еластичност, влияят се също от честите диети, от бременността... От тази статия ще научите всичко най-важно, което трябва да знаете за своя бюст.

Колкото и да не ви се хареса това, кожата на деколтето остарява по-бързо. Защо? Тъй като е подложена на пряко слънчево облъчване, още повече, че в днешно време деколтетата са толкова дълбоки, че всичко е на показ.

Кожата се сбръчква по-бързо от останалата по тялото, тъй като слънчевите лъчи разрушават поддържащите я фибри. Помощници против това са слънцезащитните кремове, които не е зле да нанасяте не само когато сте на море.

Освен слънчевата топлина, горещите вани и сауната също не са приятели на гърдите. Много полезно за кожата на бюста е след някоя от тези три процедури, той да се облива с хладка вода.

Какво знаем и не знаем за гърдите си?

Излагането на слънце може да предизвика рак на кожата, но не и рак на гърдата. Ако харесвате формите си и държите да ги показвате, е задължително да ги защитите с подходящия крем с висок слънцезащитен фактор. По този начин ще осигурите живот на фибрите, които от своя страна ще би се отблагодарят с еластична кожа.

По време на бременността гърдите увеличават разбера си. След раждането не се стряскайте, ако те дори утроят обема си. Това се дължи на млякото, с което гърдите се зареждат. Не се плашете, че след като периодът на кърмене отмине, те ще погрознеят. Третирайте ги с хидратиращи кремове.

Драстичното отслабване е враг №1 на красивия бюст. За жалост той слабее най-напред от всяка друга част на тялото. За да не загрозите гърдите си, е нужно да отслабвате не повече от 1 килограм седмично. Това няма да стресира кожата и ще й остави време да се адаптира към новия обем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
55
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Екатерина
Екатерина
21.02.2014 12:45
Може ли да пишете толкова некадърно??? Вие българи ли сте???
2
0
Юлия
Юлия
03.11.2013 21:11
При диета отслабването започва отгоре т.е. първо се отразява на лицето.
1
1
ivi
ivi
31.10.2013 10:16
защото има най-много мазнина там ...
1
0
moni
moni
13.07.2013 16:34
Защо се отразява най-вече на гърдите диетата?
1
0
Криси
Криси
17.02.2014 00:57
За да ни е гадно :)
1
1