Перфектните прически за пълни жени

Кръгло лице

При формиране на цялостната визия са важни и най-дребните подробности. Важно е всичко да е в хармония – дрехи, грим и аксесоари, както и разбира се косата. Умният подбор на облекло е един от начините да изглеждате по-вталени, а добре подбраните прически биха имали същия ефект върху лицето ви. Ето защо днес ще ви запознаем с прическите, които биха изглеждали страхотно, ако имате по-пълно лице.

Дългата права коса определено не е най-добрият вариант за едри дами, но плавните, едри къдрици ще изглеждат добре на пълно лице. Използвайте за поддръжка големи ролки или маша за коса - с помощта на тези прости устройства, може да се създаде хармоничен женски образ.

Бретон и пластове

Прическите на нива, комбинирани с асиметричен бретон, правят така че да можете да се възползвате от оптичния слабеещ ефект. Тези прически нарушават правите линии и правят по-пълните лица да изглеждат по-добре. От друга страна, правите и плътни бретони, покриващи цялото чело, нямат толкова добър визуален ефект.

Прибрана коса

Гладките конски опашки са друг стил, който трябва да се избягва от жени, които искат да изглеждат по-слаби. Строгият формален вид на пригладената назад опашка насочва фокуса върху бузите и брадичката. За сметка на това ще изглеждате повече от зашеметяващо, ако заложите на висока конска опашка с топирана коса в предната част. Същото правило важи за коковете – няколко пуснати кичура отпред или обем около челото ще свършат чудеса!

Овално лице

Елегантен лоб

Като цяло средната дължина се счита за оптимална за собственици на кръгло овално лице и пълна фигура. Нещо повече - такава дължина е най-лесно да се поддържа. Много късите прически също не се препоръчват на жени с по-закръглени лица. По-дългата коса, т.е. дълъг боб или коса, достигаща гърдите на дължина, са по-подходящи за жени, които се стремят да изглеждат по-слаби.

Така нашумялата прическа лоб също може да изглежда много елегантно. При нея предната част на косата е най-дълга, достигаща до 10-15 см под раменете, а назад се оформя каре. Може да се носи както изправена с лек обем в корените, така и на небрежни вълни.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 12
3 9
2 13
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати