Какво разкрива червилото за характера ни?

Червено червило

Най-голяма изразителност на женското лице придават устните и очите. Но най-секси безспорно са устните. Колкото и странно да ви се струва, цветът на червилото ви не само привлича вниманието на събеседниците към устните ви, но и им позволява да надникнат в душата ви, за да разберат какъв човек сте. Затова нека проверим какво разкрива любимият ни цвят червило за характера.

Червено

Жените, отдаващи предпочитанията си на този цвят, притежават огнен темперамент, решителност и борбеност. Ръководят се от собствените си принципи и не приемат чуждо мнение. Непрекъснато са в движение и търсят нови и нови предизвикателства.

Бордо

Много екзотичен цвят, който придава своеобразна мистериозност на жената. Обикновено говори за сложен характер с противоречиви чувства. Отива на жени с проницателен и силен поглед и кожа, излъчваща здраве.

Наситено червено към кафяво

Този неточен нюанс крие в себе си малко страст и много повече сериозност и строгост. Отива на делова дама. Това е цвят, който може да разкрие много, но и в същото време да се приеме като пълна неутралност и уравновесеност.

Бебешко розово

Този цвят се асоциира със скритото дете във всяка една дама. Много често се употребява, когато жената е настроена за флирт. На психологически език бебешко розовото червило подсказва, че дамата, която го носи, е отворена към света, излъчва едновременно невинност и жажда за живот.

Ярко розово

Червило

Ярката версия на розовото обаче изпраща смесени сигнали за желание за близост и прикритост. Жените с такова червило често са объркани или просто не могат да намерят себе си.

Коралово

Жените, които избират кораловото, искат да бъдат забелязани, знаят къде отиват и бързат натам. Символично, оранжевото се свързва с топлина, а дамите, които избират такъв цвят червило, са забавна и много търсена компания, винаги в епицентъра на купона.

Телесен цвят

Жените, които предпочитат неутралните, почти незабележими нюанси за устните си, обикновено са здраво стъпили на земята и непретенциозни. С тях се общува лесно, спокойни са и контролират емоциите си. Демонстрират комфорт в собствената си кожа и провокират любопитството.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати