Внимавайте с коренната промяна в цвета на косата. Вижте защо

1 от 4 Снимки

1. Подберете правилния цвят за вас


На първо място, важно е да не действате веднага, а да помислите много добре дали цветът, който сте си избрали, ще Ви подхожда. Ако сте с тъмно лице например, надали гарваново черната коса ще Ви подхожда. Най-добре е да използвате различните компютърни програми от рода на фотошоп, с които лесно бихте си представили с какъв цвят коса бихте се харесали;

Случвало ли Ви се е съвсем внезапно и спонтанно, събуждайки се сутрин, да искате да смените изцяло визията си. Но не да отидете и да промените формата или цвета на маникюра или педикюра си.

А да си направите някоя къса прическа например, при положение че досега сте били винаги с дълга коса? Или ако сте с права коса, да преминете към накъдрена, или най-често срещаното - просто да смените цвета на косата си.

Наистина човек невинаги взема лесно решения относно начина, по който иска да изглежда, но пък една промяна често е на добро. Тази тема обаче ще е само за случаите, в които още неизпили кафето си изведнъж Ви хрумва да боядисате русата си коса черна, за замените кестенявото с червено или да си направите разноцветни кичури.

В това наистина няма нищо лошо, а и половинката Ви ще завари съвсем друга жена у дома, което най-вероятно ще го изненада приятно. Но за да е приятна изненадата все пак, трябва да вземете предвид някои фактори при смяната на цвета на косата. В галерията горе може да видите върху какво да акцентирате при тази промяна във визията ви.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати