Еликсирът на младостта се прави от чесън и рибено масло

Еликсирът на младостта се прави от чесън и рибено масло

Учени от канадския университет Мак Мастър решиха да споделят със света своята рецепта за еликсир на младостта. Според тях създаденият в лабораторни условия подмладяващ коктейл действа не само върху външния вид.

Нещо повече – той действа освежаващо и на мозъчната функция на човека. Досега обаче не са правени експерименти с доброволци, все още всичко е само на етап лабораторни тестове с животни.

Учените не издават каква е пропорцията на съставките, които участват в еликсира на младостта, но с радост разкриват какви са те. Подмладяващият коктейл се състои от много витамини.

Сред тях са витамин В1, С, D, Е, бета-каротин. Освен това има фолиева киселина, ацетилсалицилова киселина, чесън, джинджифилов корен, листа от гинко билоба, корен женшен, екстракт от зелен чай, рибено масло, ленено масло, магнезий, калий, мелатонин.

Еликсирът на младостта се прави от чесън и рибено масло

При лабораторните тестове с животни тези от тях, които получавали редовно еликсира на младостта, успявали и на старини да запазят дълго време физиологическите и умствените показатели.

Животните, които се хранели с обикновена храна, изоставали на петдесет процента във всяко едно отношение. Еликсирът, изобретен в лаборатория, поддържа енергийния запас на клетките, повишава имунитета и неутрализира действието на свободните радикали.

Рейтинг

5 3
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати