Най-добрите пет масла за твоята коса

1 от 5 Снимки

1. Арганово масло


Няма друго масло, което толкова ефективно да възстановява и съживява косата. В него се съдържат витамин Е, омега-3 и -9 мастни киселини и антиоксиданти. Ефектът му е многостранен - подобрява еластичността, предотвратява заплитането, хидратира, подхранва и защитава увредената структура, подпомага стилизирането – всичко в едно. Това е и причината да е най-скъпото натурално масло. Нарича се още течно злато за коса и има защо;

Натуралните масла се използват за разкрасяване още от дълбока древност. Те са безценен източник на красота. Формулата им действа укрепващо, подхранващо и заздравяващо. Маслата придават естествено излъчване на външния вид, като показват най-доброто от вас.

Правилното хранене води до подобряване на външния вид. Това обаче става трудно. Прекият път към красотата са натуралните масла, включени в разкрасителните ежедневни ритуали. Тъй като са много мазни, маслата могат да предизвикат дискомфорт на определени типове кожа. Върху косата обаче ефектът им е чудотворен. Те проникват в дълбочина и разпръскват мощните си съставки от корена до върха, като същевременно елиминира всякакви несъвършенства.

Много масла могат да ви помогнат да възстановите косата си и да я направите красива. Някои от тях са сочени за фаворити. Естествени и безвредни, те хидратират косъма, стимулират растежа и защитават от вредните влияния на околната среда.

Маслата за коса трябва да присъстват във всеки козметичен продукт за коса, който ползвате. Най-важното е да има такива в боята за коса – колкото повече натурални съставки, толкова по-красива, жизнена и наситена е косата ви.

Кои са топ 5 на най-полезните масла за коса, дар от природата, вижте в галерията ни горе.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати