ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Как да възстановим гърдите си след кърмене

Как да възстановим гърдите си след кърмене

Кърмачки
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
Практичен аксесоар за вашия дом:
UV стерилизатор за четки за зъби + дозатор
49.00 лв.
Виж ››

Виждате, че гърдите Ви са загубили формата си и са започнали да увисват. след като сте приключили с кърменето. Позната гледка за много кърмачки. Но преди да започнете усилено да издирвате телефоните на именити пластични хирурзи, се опитайте да пробвате по-традиционните методи за възстановяване на гърдите. Те изискват повече време, търпение и усилия от Ваша страна, но пък не крият никакви рискове за здравето Ви.

Ето какво да пробвате:

Стягане на гърди

- По същия начин, по който на пазара се предлагат всякакви мазила против стрии или пък целулит, ще срещнете и такива, предназначени именно за възстановяване на гърдите след кърмене. Те имат стягащ и повдигащ ефект, но и при тях е важно да сте упорити и да ги нанасяте толкова често, колкото е указано на опаковката им.

- Доверете се само на качествените козметични продукти за възстановяване на гърдите и не пестете пари, защото именно гърдите са онова, което обикновено първо грабва вниманието на противоположния пол. Препоръчително е да използвате продукти на натурална основа, тъй като при тях рядко съществува риск от кожни раздразнения или пък алергични реакции.

Упражнения за стягане на гърди

- Започнете да правите ежедневно упражнения за стягане на гърдите. Можете да намерите подробна информация кои упражнения са подходящи навсякъде из медийното пространство. В случай че разполагате с повече време и финансови средства, Ви препоръчваме да започнете да посещавате някой добър фитнес салон и да спортувате под надзора на фитнес инструктор. Така ще постигнете по-бързо желаните резултати.

Планк

- Плуването е спорт, при който участват всички мускули на човешкото тяло и също е за препоръчване, ако целите възстановяване на гърдите си.

Бюст

- Добрите козметични салони предлагат на своите клиентки и специализирани процедури за възстановяване на гърдите след кърмене. Проверете репутацията на избрания от Вас козметичен салон и се доверете на козметик, който най-добре ще прецени коя процедура е подходяща конкретно за Вас и колко често ще трябва да се подлагате на нея.

Стегнат бюст

- Не подценявайте и ролята на бельото. Избирайте само качествени сутиени, които не притискат прекалено много гърдите Ви или пък ги сплескват. Знае се, че дантеленото бельо действа възбуждащо у мъжете, но то не е добър вариант, ако искате да възстановите гърдите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати