Лайката помага при язва

Лайката помага при язва
Пулсов оксиметър Yіmі Lіfе YМ101
Практичен аксесоар за вашия дом:
Пулсов оксиметър Yіmі Lіfе YМ101
60.00 лв.
Виж ››

Наред с медикаментозното лечение, при язва се приемат и билкови средства. Ако имате язва, то отлично знаете, че храненето оказва голяма роля за изострянето на болките.

Когато обаче спазмите са факт, лайката идва на помощ. Съществуват и препарати на основата на лайка, които също помагат. Те са във вид на капки и се приемат по 50-60 на чаша топла вода.

Приемат се преди ядене сутрин и вечер в продължение на 1 месец. След като разредените във водата капки, легнете на дясната страна за 15 минути, след това на гърба - 15 минути, и накрая на корема - също 15 минути.

Изберете си 3-4 от следните билки - дива мащерка, валериана, мента, невен, живовлек, пача трева, сладник или резене.

Вземете по 5 супени лъжици от всяка от избраните 4 билки и ги смесете. Залейте 1 супена лъжица от получената смес с чаша гореща вода и оставете да изстине. Пие се по 1/2 чаша сутрин и вечер в продължение на месец. Добавя се по 1 чаена лъжичка сок от алое и мед.

Добро въздействие оказва следната смес: мед и сок от алое - по 100 г, и 50 г смлени пресни смокини. Към сместа можете да добавите смляно на прах пчелно млечице. Сместа престоява 3-4 дни на тъмно място.

Приема се по една супена лъжица сутрин и вечер един час след ядене в продължение на един месец. Тази смес е полезна и като профилактика. Сутрин и вечер пийте по половин чаша сок от прясно зеле или сок от картофи 1 час преди ядене. 1 супена лъжица сок от алое се смесва с чайна гъба, пие се по 1/2 ч.ч. сутрин и вечер 6 продължение на 2-3 месеца.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати