Приеми предизвикателството! Подмлади се за 21 дни с тези 15 стъпки

1 от 15 Снимки

1. Намалете количеството храна


Разпределете храната си. Яжте повече на закуска и обяд, отколкото на вечеря. В самия момент на яденето се концентрирайте и не позволявайте на нищо да ви разсейва, като гледането на телевизия, например. Дъвчете бавно. Ако съумеете да се наслаждавате на всяка хапка, ще се заситите по-бързо и ще ядете по-малко. На закуска наблегнете на нискокалоричния оризов пудинг, а на вечеря - на супите.
3 броя маски с клапан и антибактериален слой-15%
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
3 броя маски с клапан и антибактериален слой
28.80 лв.
24.40 лв.
Виж ››

Човешкото тяло е удивително. То може да победи всяко състояние, включително стареенето. Ключовото е да знаем как.

Правилата за подмладяване са сведени до 15 от известния италиански лекар Франко Берино. Чрез тях той гарантира един истински ренесанс в живота на всеки от нас.

Три седмици – толкова продължава уникалният режим. Той е свързан с физиката и психиката ни и ни гарантира втора младост.

Франко Берино е епидемолог. Той оглавява отдела за превантивна медицина на Националния институт за туморни заболявания в Милано. Заедно с писателя Даниел Лумера, международен експерт по медитация, и треньора Давид Мариани Берино той е успял да изготви план програма за това как да станем като нови.

Интересното е, че не става въпрос за диети и здравословни рецепти. Италианският лекар описва качествено нов подход към храненето, комбинирано с вътрешно равновесие, осъзнавайки кои практики трябва да станат част от ежедневието ни и кои да бъдат изхвърлени от него.

Или с други думи – как да постигнем хармония и съвършенство. Спазвайте 15-те правила три седмици и те ще се превърнат в рутина, която ще ви запази завинаги млади:

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати