Тези забавни снимки показват какво е да си майка на момченце

Като единствено дете в семейството, американката Сара Ийстър винаги е мислила, че ще ѝ е по-забавно, ако има братя. Забавлението да има момчета вкъщи обаче далеч надхвърлило фантазиите ѝ, след като родила синовете си.

Трите момчета на Сара са на 4, 7 и 9 години, а от снимките в галерията ни може да видите какво е ежедневието на майка, отглеждаща три момчета.

Момчетата отдавна не ми обръщат внимание, докато ги снимам, понеже го правя непрекъснато, споделя тя пред сайта Bored Panda.

В началото като повечето родители е искала да запази само специалните моменти на своите деца, но след време започнала да ги хваща в доста интересни ситуации и не можела да се въздържи да не го документира.

Сара споделя, че пази всяка от забавните снимки на децата си и се надява някой ден хубаво да се посмее с тях, когато пораснат, а след това да ги покаже и на техните деца.

Освен че създават повод за усмивки, американката споделя и че понякога се изненадва, гледайки фотографиите си, защото не може да повярва, че децата ѝ растат толкова бързо.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати