Пет фрази, с които да отключите сърцето ѝ на първа среща

Флирт

Пет са фразите, които искат да чуят жените на първата среща, за да открехнат лекичко вратата за сърцето се.

Тя ви е завладяла виртуално още преди месец, после сте си разменили телефона. Чувате се за кратко и накрая идва денят, в който ще застанете очи в очи.

Как да намерите точните думи, които да я предразположат да склони на втора среща с вас? Отговорът се крие в пет конкретни фрази:

"Изглеждаш добре! " Така показвате, че цените всеки детайл на облеклото и прическата ѝ. Без значение дали е в секси тоалет или в небрежен вид, бъдете сигурни, че е прекарала минимум час в проби с какво да е обечена на срещата ви. Като ѝ направите този комплимент, тя ще остане поласкана, че усилията ѝса оценени.

Първа среща

"Как мина денят ти? " Колкото и незначителен да е въпросът, с него изразявате интерес към живота ѝ. Слушайте внимателно какво ви разказва, за да имате теми за разговор и за по-нататък.

"Хубаво ми е с теб! " Това е може би най-добрата фраза, с която да я спечелите още в началото. С тази реплика вие я облекчавате от стреса и напрежението. Нещо повече, тази фраза провокира мадамата да ви отговори на признанието. В най-добрия случай тя ще ви отвърне: "И на мен с теб", а в най-лошия ще каже: "Колко мило".

"Какво мислиш за това? " Мъжете винаги са готови да изразят мнението си по всеки въпрос, независимо от това дали на дамата ѝ е интересна темата. Представителките на нежния пол рядко имат възможността да споделят какво мислят по дадена тема. А като поискате мнението ѝ още в началото, бъдете сигурни, че така ще имате теми на обсъждане дълго време. Добре е на първата среща да се придържате към неутрални теми - политика, музика, филми и др.

"Бих искал да те видя отново! " С това откровение по перфектен начин ще завършите първата среща красиво. Тази реплика убеждава жената, че ще стигнете и по-далеч в отношенията си, а няма да прекара седмица в очакване телефонът да звънне. Повярвайте, тя ще оцени това, че ѝ спестявате терзанията.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати